(Last Updated On: July 19, 2018)

Dana Nălbaru a spus câteva detalii despre Roxana, fetița pe care a adoptat-o cu soțul ei, Dragoş Bucur, acum un an. Roxana avea 5 ani și nu știa să vorbească.

Dragoş Bucur şi Dana Nălbaru îşi doreau de mult timp să adopte un copil, dar acest proces a fost unul foarte dificil. Pentru obţinerea actelor necesare, au fost nevoiţi să facă numeroase drumuri şi să urmeze un demers complicat, lovindu-se, aşa cum o fac mulţi părinţi care doresc să adopte un copil, de birocraţie. Recent, Dana Nălbaru i-a impresionat pe fanii ei, după ce a povestit despre cum era fetița lor atunci când au cunoscut-o, informează Can Can.
Dana Nălbaru, povestea Roxanei, fetița adoptată: „Nu știa să vorbească aproape deloc! Azi vorbește foarte bine, a învățat tot alfabetul și a început să ...” 1

Micuța, care peste o săptămâna va împlini 6 anișori, a intrat în viața Danei Nălbaru și a lui Dragoș Bucur anul trecut. Acum, familia este formată din cinci membri, iar cei doi artiști sunt extrem de fericiți. Roxana era o fetiță timidă, care nu vorbea de loc, dar care acum se descurcă perfect. Copila care a devenit sora Sofiei și a lui Kadri s-a integrat perfect în familie.

„Roxana își adoră camera și jucăriile, fac zilnic cu ei activități educative și ea a făcut niște progrese fantastice. Acum fix un an ne întâlneam cu ea prima oară și nu știa să vorbească aproape deloc și nimic despre lumea din jur.

Dana Nălbaru, povestea Roxanei, fetița adoptată: „Nu știa să vorbească aproape deloc! Azi vorbește foarte bine, a învățat tot alfabetul și a început să ...” 2

Azi vorbește foarte bine, a învățat tot alfabetul și a început să citească propoziții scurte, a învățat să se descurce singură la fel ca orice copil de aproape 6 ani, înțelege și spune cuvinte în engleză și începe să asimileze conceptul de familie.

Sunt atât de mândră de ea! E un copil extrem de puternic, dacă ați ști… În curând va fi ziua lor de naștere. A lui K pe 21 și a ei pe 26 iulie. El împlinește 3, ea 6”, a dezvăluit Dana Nălbarul pe blogul ei.