(Last Updated On: June 17, 2018)

Premierul României s-a făcut din nou de râs, duminică, într-o conferință de presă cu premierul Estoniei, la Constanța.

Mai întâi, în plină conferință de presă cu premierul Estoniei la Constanța, Dăncilă a uitat numele acestuia, amintindu-i în primă fază doar prenumele. După ce i-a pronunțat prenumele, Dăncilă a făcut o pauză lungă, s-a uitat spre consilieri și a adăugat și numele de familie al lui Jüri Ratas, potrivit G4Media.

(Video) Viorica, alte gafe duminică. Pentru că este premierul României și pentru că poate. A rămas blocată 1

”Am avut onoarea să-l am lângă mine pe prim-ministrul eston, Jüri… Ratas. Şi vreau să vă spun că zborul a durat doar două ore şi jumătate, serviciile au fost foarte bune, iar echipajul deosebit de amabil”, a spus Dăncilă în conferința comună, după cum arată chiar imaginile video oficiale puse la dispoziție de Guvern.

Bâlba premierului a fost dublată de o gafă de protocol: drapelul oficial al Estoniei a fost arborat greșit în sala de conferințe din Constanța. Cel care a rezolvat problema a fost chiar premierul eston, potrivit Realitatea TV. Juri Ratas a rearanjat corect drapelul țării sale.

Dan Ionescu: „Îmi e îngrozitor de rușine să mai râd de doamna Dăncilă. Cum stă ea cu fața aia lipsită de orice urmă de inteligență când își dă seama că nu-și amintește cum îl cheamă pe premierul Estoniei, care era în stânga ei. Zău, îmi e rușine. hahahahaha”

Video, Viorica Dăncilă uită numele premierului Estoniei

Vezi aici Video cu premierul Estoniei care își aranjează singur steagul:

Revenim cu detalii!