(Video) Tăriceanu HUIDUIT! “Nu vrem sa fim condusi de hoti! ” Un tânăr a fost amendat pentru că a simulat că lovește mașina lui Tăriceanu și i-a arătat degetul mijlociu!

(Last Updated On: June 19, 2018)

Momente dificle pentru șeful Senatului care a mers la Cluj să anunțe că un senator cu probleme penale s-a transferat la ALDE. El a fost huiduit de mai multe persoane la intrarea în sediul partidului. Un tânăr a fost amendat pentru că a simulat că lovește mașina lui Tăriceanu și i-a arătat degetul mijlociu!

Tariceanu a fost intampinat la sediul ALDE Cluj de cativa protestatari care i-au cerut sa semneze pentru initiativa “Fara penali in functii publice” si care au scandat “Hotii” si “Nu vrem sa fim condusi de hoti”.

 

Pe afisele protestatarilor erau mesaje precum “ALDE a mai castigat un penal” (cu referire la Marius Nicoara – n.red.), “Suntem cu ochii pe voi” sau “Legi pentru cetateni, nu pentru politicieni”.

De asemenea, o tanara a spus la megafon ca “sustinatorii hotilor nu au ce cauta la Cluj”, potrivit ziare.com.

Tariceanu a trecut pe langa cele cateva persoane fara sa le vorbeasca.

Protestatarii au facut aluzie la faptul ca senatorul de Cluj, Marius Petre Nicoara, a anuntat luni ca trece de la PNL la ALDE, acuzand actuala conducere a liberalilor ca a luat masuri prin care a aratat ca PNL nu mai este exponentul luptei pentru o justitie fara interferente exterioare.

Vezi aici Video:

Umbrela Anticorupție ClujTăriceanu a fugit… Cam atât s-a întâmplat. Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut de la distanță. Cu cei din Cluj ne vedem joi dimineață în fața sediilor PSD și UDMR.

Video amendă protestatar

Revenim cu detalii!