(Last Updated On: June 19, 2018)

Momente dificle pentru șeful Senatului care a mers la Cluj să anunțe că un senator cu probleme penale s-a transferat la ALDE. El a fost huiduit de mai multe persoane la intrarea în sediul partidului. Un tânăr a fost amendat pentru că a simulat că lovește mașina lui Tăriceanu și i-a arătat degetul mijlociu!

Tariceanu a fost intampinat la sediul ALDE Cluj de cativa protestatari care i-au cerut sa semneze pentru initiativa “Fara penali in functii publice” si care au scandat “Hotii” si “Nu vrem sa fim condusi de hoti”.
(Video) Tăriceanu HUIDUIT! "Nu vrem sa fim condusi de hoti! ” Un tânăr a fost amendat pentru că a simulat că lovește mașina lui Tăriceanu și i-a arătat degetul mijlociu! 1

 

Pe afisele protestatarilor erau mesaje precum “ALDE a mai castigat un penal” (cu referire la Marius Nicoara – n.red.), “Suntem cu ochii pe voi” sau “Legi pentru cetateni, nu pentru politicieni”.

De asemenea, o tanara a spus la megafon ca “sustinatorii hotilor nu au ce cauta la Cluj”, potrivit ziare.com.

Tariceanu a trecut pe langa cele cateva persoane fara sa le vorbeasca.

Protestatarii au facut aluzie la faptul ca senatorul de Cluj, Marius Petre Nicoara, a anuntat luni ca trece de la PNL la ALDE, acuzand actuala conducere a liberalilor ca a luat masuri prin care a aratat ca PNL nu mai este exponentul luptei pentru o justitie fara interferente exterioare.

Vezi aici Video:

Umbrela Anticorupție ClujTăriceanu a fugit… Cam atât s-a întâmplat. Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut de la distanță. Cu cei din Cluj ne vedem joi dimineață în fața sediilor PSD și UDMR.

Video amendă protestatar

Revenim cu detalii!