(Last Updated On: June 11, 2018)

Gabriela Firea a jignit-o crunt pe Simona Halep spunându-i pe Arena Națională „Bine ai venit în țara noastră”. O remarcă rasistă la adresa Simonei Halep care este aromâncă?! Sau Gabriela Firea ca șef PSD și-a făcut o țară a ei și nu a anunțat pe nimeni?
Simona Halep, aromâncă la origini, este născută în cea mai tare și mai respectată ramură a machedonilor din România. Este vorba despre cipani, potrivit Libertatea. Spre cunoștința doamnei primar Gabriela Firea, Simona Halep este cetățean român de mic copil, nu vrea să renunțe la cetățenie pentru Monte Carlo sau alte locuri cu taxe mai mici.

Kinga Tarlea: „Nu am mai văzut o așa premiere rapidă. Firea: “Bine ai venit în țara noastră!” Da Simona nu e româncă?

(Video) Simona Halep jignită crunt de Gabriela Firea. Pentru că este aromâncă?! „Bine ai venit în țara noastră” Dar Simona este cetățean român de mic copil!?! 1

În 10 secunde:
– cheia orașului București
– placă omagială
– buchet de flori

Pur și simplu le arunca în brațele Simonei, nu știa cum să fugă de acolo.

De ar dispărea PSD de pe scena politică la fel de repede cum a făcut-o Firea azi…”

Ionela Arcanu:  Da! Asta trebuie sa fie reactia fata de cineva care vrea sa profite ordinar de munca titanica a unui om! Simona, te iubim!

Magda Vasiliu Stoian Cum sa i spui Simonei Halep “Bine ai venit in tara noastra!”?? Sau probabil dna primar a fost naucita de huiduielile revarsate din tribuna si a vorbit gura fara ea…. Noroc cu naturaletea Simonei Halep, o fata cu privirea senina…

Laurențiu Dincă:  Crainicul de pe stadion, respectând indicațiile primite: „Doamenlor și domnilor, Primaria Capitalei vă urează bun venit pe stadion” Public, toți: huoooooooooooooooo!

Și au ținut-o în huiduit un minut, până a încheiat.

Csf…

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!