(Video) Simona Halep, imediat după victorie s-a cățărat în tribună direct la mama ei! Gestul nebun al numărului 1 Mondial

Gest neobișnuit al Simonei Halep. Imediat după victorie, pur și simplu s-a cățărat în tribuna oficială de la Roland Garros, la mama și tatăl ei.

În timp ce publicul o aplauda și îi făcea fotografii, sportiva româncă s-a îndreptat spre familia sa, părinții ei fiindu-i alături pe tot parcursul acestor ani, în care ea și-a construit cariera, informează Pro Sport.

(Video) Simona Halep, imediat după victorie s-a cățărat în tribună direct la mama ei! Gestul nebun al numărului 1 Mondial 1 (Video) Simona Halep, imediat după victorie s-a cățărat în tribună direct la mama ei! Gestul nebun al numărului 1 Mondial 2

În drumul ei spre cei dragi, mai multe personalități din sport, care asistau din tribune la acest meci, au felicitat-o pe Simona Halep, așa cum a făcut și Nadia Comăneci.

„Am visat la acest moment de când am început să joc tenis. Sunt foarte fericită că s-a întâmplat la Roland Garros, în Paris – orașul meu special!”, a spus Simona Halep.

”Felicitări, Simona Halep, pentru victoria extraordinară obținută la Roland Garros! Primul trofeu de Grand Slam din carieră a venit după o finală în care campioana noastră a luptat pentru fiecare minge și nu a renunțat în niciun moment. Bravo, Simona!

Vezi aici Video:

Vezia ici Video:


Revenim cu detalii!