(Last Updated On: June 12, 2018)

Simona Halep a avut parte de o surpriză din partea Poliției Române la ieșirea de pe Aeroportul Otopeni. Simona Halep a fost trasă pe dreapta de Poliţia Română pentru că a “depăşit viteza legală la rever” şi a fost sancţionată” cu flori.

Impresionat de performanţa liderului mondial, agentul trimis de Poliţia Română şi-a jucat bine rolul: “Avem aici dovada. Te-am surprins cu 172 la oră, chiar când ai câştigat. Puncte nu-ţi mai dăm, pentru că ai luat foarte multe de la Paris. Dar îţi vom oferi ceva ca de la campionă la campioană. O am alături de mine pe Loredana Dinu, campioană olimpică la Rio.

(Video) Simona Halep a fost trasă pe dreapta de Poliţia Română pentru că a "depăşit viteza legală la rever". A fost "sancţionată" cu flori l 1

Îţi urăm succes, vrem să fii numărul 1 cât mai mult timp. Suntem alături de tine şi la bine, şi la rău, îţi mulţumim frumos pentru bucuria pe care ne-ai adus-o. Succes la următorul turneu!”, i-a spus acesta, înainte ca în scenă să intre şi Loredana Dinu, campioană olimpică la scrimă la Rio de Janeiro, în 2016, informează mediafax.ro

„A depășit viteza legală la rever și a fost sancționată cu flori la fel de frumoase precum sufletul și caracterul ei.

Suntem mândri de tine, Simona Halep!

Vezi video aici:

Tu ne-ai adus acasă trofeul de Grand Slam, iar noi am scos la înaintare artileria grea: colega noastră și campioana olimpică la scrimă, Loredana Dinu. Ea îți înțelege cel mai bine emoția și, prin intermediul ei, toți colegii din Ministerul Afacerilor Interne te îmbrățișează cu drag și prețuire.”