(Last Updated On: June 22, 2018)

Durere mare la PSD pentru că Opoziția i-a cerut lui Liviu Dragnea să demisioneze după ce a fost condamnat în al doilea dosar, la 3 ani și 6 luni de închisoare. Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a declarat cu lacrimi în ochi, că Liviu Dragnea trebuie să rămână președintele Camerei Deputaților, fiind normal ca un infractor care a primit o nouă condamnare să reprezinte România la cel mai înalt nivel.

Stoica Ionel: Off, Rovana Plumb a lăcrimat astăzi cand a vorbit despre sentința lui Liviu Dragnea: ”sunt om și sunt foarte afectată să văd aceste probleme”

(Video) Lacrimi pentru Liviu Dragnea! Stoica Ionel: Off, Rovana Plumb a lăcrimat astăzi cand a vorbit despre sentința lui Liviu Dragnea: ”sunt om și sunt foarte afectată să văd aceste probleme” 1

”Domnul Dragnea nu are niciun motiv să demisioneze. Ambele funcții pe care le deține sunt de mare responsabilitate pentru români”, a spus Rovana Plumb.
Întrebată de ce are lacrimi în ochi, Rovana Plumb a explicat că înainte de a avea orice altă funcție ”sunt om și sunt foarte afectată să văd aceste probleme”, a mai precizat Rovana Plumb, citată de stiripesurse.ro.

Vezi aici video:

Revenim cu detalii!