(Last Updated On: June 11, 2018)

Primarul Bucureștiului a fost huiduită de mii de români la ceremonia Simonei Halep după ce i-a interzis sportivei noastre să-și prezinte trofeul în Piața Victoriei.

Simona Halep a prezentat luni trofeul cucerit la Roland Garros, cadrul unei ceremonii la Arena Naţională. În deschiderea ceremoniei, primarul Capitalei, Gabriela Firea, care a venit cu o eșarfă tricoloră pe piept, i-a oferit Simonei Halep cheia orașului și a încercat un mic discurs, dar a fost huiduită copios de miile de oameni din tribune, care au scandat numele Simonei.

(Video) EPIC! „Gabriela Firea a fost huiduită copios pe stadionul Național pentru că a vrut în mod nerușinat să confiște momentul de glorie dedicat Simonei Halep, un om și un sportiv minunat. Firea și-a luat imediat tălpășița.  Simona a ...” 1

La eveniment au fost prezenţi aproximativ 20.000 de oameni, potrivit news.ro, preluat de Hotnews.ro.

“Primăria Capitalei, prin Compania Sport pentru toţi, în parteneriat cu Federaţia Română de Tenis, organizează astăzi, de la ora 20.00, la Arena Naţională – în interiorul Arenei, o ceremonie în cadrul căreia marea noastră campioană, Simona Halep, cetăţean de onoare al Capitalei, va prezenta românilor trofeul Roland Garros!

Toţi cei care vor să o vadă pe Simona Halep sunt aşteptaţi la Arena Naţională! Accesul va fi permis de la ora 18,00. Intrarea este liberă”, potrivit Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB)..

Deputat Emanuel Ungureanu: Firea a fost huiduită copios pe stadionul Național pentru că a vrut în mod nerușinat să confiște momentul de glorie dedicat Simonei Halep, un om și un sportiv minunat.

Felicit spectatorii pentru reacția promptă.
Firea și-a luat imediat tălpășița.

Simona a zâmbit jenată și apoi a fost ovaționată minute în șir așa cum merită pe deplin.
Am adăugat repede un al doilea video și câteva fotografii cu zâmbetul candid al Simonei, înconjurată de copii, să nu rămânem cu doamna Firea pe retină…

Vezi mai jos momentul în care Firea este huiduită:

Revenim cu detalii!