(Last Updated On: June 20, 2018)

Acțiune în forță a Jandarmeriei în Piața Victoriei pentru a descuraja pe viitor orice protest pașnic. Se vor speria românii sau vor ieși mai mulți în stradă?

Camelia Tabacu: „Pe Bulevardul Aviatorilor situatia a scapat de sub control. O doamna a facut atac de panica dupa ce l au inhatat jandarmii pe sot efectiv de pe trecerea de pietoni. Oamenii abia sosisera la protest si doreau sa traverseze.

(Video) Cristi Pantazi: „Jandarmii baga manifestanti in dube”... „Situatia a scapat de sub control. O doamna a facut atac de panica dupa ce l au inhatat jandarmii pe sot efectiv de pe trecerea de pietoni. Oamenii abia sosisera la protest si doreau sa traverseze....” 1

Asta e modelul dupa care actioneaza Jandarmeria infractorilor. Doamna are in jur de 43-44 de ani si este in stare de soc, plange in iarba de langa iesirea la metrou. Bulevardul a fost ocupat in totalitate. Abuzurile continua”.

Bogdan Ocnaru: Prietenii mei, jandarmii, s au purtat ca niste animale, in seara asta. Asa vad, asa citesc pe la altii! N am fost in piata, poate merg maine!
Doamna Carmen DAN, ce s a intamplat? De ce schimbarea de atitudine? Sunt ordine noi, jandarmii aia au gresit?

Nu stiu daca va administrati singura pagina de facebook, judecand dupa postari, asa cred. Indiferent cine ar fi, poate raspundeti!

Adrian Moraru Barajul cu garduri, berkutii batalionului 4 si autospecialele pregatite pt arestari

(Video) Cristi Pantazi: „Jandarmii baga manifestanti in dube”... „Situatia a scapat de sub control. O doamna a facut atac de panica dupa ce l au inhatat jandarmii pe sot efectiv de pe trecerea de pietoni. Oamenii abia sosisera la protest si doreau sa traverseze....” 2

Cristi Pantazi: „Jandarmi baga manifestanti in dube”.
Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!