(Last Updated On: June 18, 2018)

Cleopatra Stratan, fiica artistului Pavel Stratan, a lansat prima ei piesă după o pauză de câțiva ani. Piesa a fost cumpusă de Sandor Biro, iar videoclipul a fost realizat de Roman Burlaca.

Cleopatra cântă și în această melodie despre un băiat care o părăsește, iar la un moment îl amintește și pe cel care a făcut-o celebră, Ghiță, cel pentru care i-a dedicat un hit la vârsta de patru ani.

(Video) Cleopatra Stratan, 16 ani, s-a schimbat total și a revenit în muzică. Cum arată în noul videoclip lansat 1

Tânăra artistă trage după ea un geamantan și în acest videoclip, la fel ca în „Ghiță”, însă de această dată, ea a fost pusă într-o altă lumină. Nu mai este copil, este o adevărată domnișoară, iar transformarea ei i-a șocat pe toți, scrie click.ro

Vezi video aici:

Cleopatra s-a născut în Republica Moldova, iar până în prezent ea are șase recorduri mondiale pentru cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes, un premiu pentru cel mai tânăr artist care a concertat live în fața unui public mai mult de două orel, un alt premiu pentru cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr cântăreț care a primit trei premii MTV, cel mai tânăr interpret care a avut un hit no.1 într-o țară la nivel național.