(Last Updated On: June 21, 2018)

Așa cum era de așteptat, jurnaliștii pro-PSD sunt dărâmați după ce Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare. Ar trebui președintele Klaus Iohannis să-i ceară demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților, a treia funcție în statul român?

Victor Ciutacu, citat de stiripesurse.ro: E nasoală, politic! Toți ziariștii care au stat pe la ușile liderilor PSD de-a lungul anilor, și la Năstase, și la Geoană, și la Ponta știu că atunci când începe să curgă sânge în PSD, lucrurile încep să stea prost.

Victor Ciutacu: „Dragnea e nasol, politic!” Ar trebui președintele Klaus Iohannis să-i ceară demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților, a treia funcție în statul român? 1

Nu știu partidul de ieri-de azi. (…) E un moment politic dificil. Dragnea nu e campionul planetei, e la a doua condamnare, ce-i drept, nedefinitivă, dar care îl șubrezește foarte tare. Ponta s-a declarat dispus să preia oricând partidul, să fuzioneze cu cei șase membri ai lui, cu PSD.

Dragnea nu e bine, politic, iar el își cunoaște foarte bine partidul. Toată propaganda a uitat subit că Dragnea și-a subordonat justiția și că a fost judecat de același complet care l-a achitat pe Tăriceanu. Iar sunt magistrații îngeri și politicienii borfași!”

Ion Cristoiu: ”Faptul că a fost amânată atât și faptul că este atât de categorică, după părerea mea este începutul unui plan și singura soluție ca acest plan, care este clocit de mai mult timp, să fie zădărnicit este ca domnul Dragnea să se retragă de la conducerea PSD și a Camerei Deputaților.

Dacă nu demisionează, se va destrăma partidul. Impactul este uriaș asupra partidului și a lui Liviu Dragnea. Dacă nu demisionează, atunci partidul va avea mari probleme. Domnul Dragnea trebuie să demisioneze pentru a salva partidul”.

Tudor Benga, deputat USR: „Vibe cu totul diferit in Piața Victoriei în seara asta. Zâmbete, relaxare, voie bună. Prin boxa din centru se anunță ocazional sentința lui Dragnea. Se aplaudă si se striga “Demisia!”. La semnat Fără Penali un pui de coadă ca de obicei. Dinspre trafic claxoane ocazionale de suport.
Deocamdată nici urmă de jandarmi in platoșe și sincer nici nu ma astept să-i vedem in seara asta. Un bun moment pentru un nou început!”