(Last Updated On: June 12, 2018)

Gabriela Firea a comis ieri mai multe gafe. A fost huiduită lângă Simona Halep de 20,000 de persoane. Reacția ei? A postat un mesaj cu o conspirație împotriva ei iar apoi și-a închis pagina de Facebook. A început să șteargă comentariile negative dar și săi BLOCHEZE pe cei care au comentat. Ea se vrea președintele României dar îi blochează pe cetățenii care-și spun părerea.
Astăzi și-a redeschis pagina de Facebook, cu ideea că i-a blocat pe „veninoși” cum a spus.
Surpriză însă, în câteva minute a primit alte sute de comentarii furioase. Și-a închis iar pagina, iar a blocat, iar a deschis-o, alte comentarii, iar a închis-o. Până la un moment dat când Facebook îi va închide pagina definitiv pentru că blochează utilizatori, semn că are conținut care nu are ce căuta pe pagina de Facebook”.

 

Bogdan Ocnaru:  Am niste nelamuriri? Nu stiu cine o sa raspunda, dar… nah!
Cine ii sfatuieste pe politicienii nostri?
Trebuie sa fie niste consilieri foarte slabi, nu zic prosti. Alta varianta ar fi ca acei consilieri isi saboteaza seful cu toate sfaturile proaste.
A treia, pentru ca e si a treia, politicienii cred ca se pricep la toate si nu accepta sfaturile consilierilor.

Update. România BLOCATĂ pe pagina de Facebook Gabriela Firea. Și ea vrea să fie președintele României! Bogdan Ocnaru: „Primarita Capitalei, o luam pe ea ca exemplu, ca e cel mai recent. A iesit cu Halep, si a furat o. Oricine i ar fi putut spune ca nu e ok sa faca asta. Huiduielile nu s au oprit la stadion, au continuat pe...” 1

Primarita Capitalei, o luam pe ea ca exemplu, ca e cel mai recent. A iesit cu Halep, si a furat o. Oricine i ar fi putut spune ca nu e ok sa faca asta. Huiduielile nu s au oprit la stadion, au continuat pe contul de facebook. Al doilea sfat prost a fost sa scrie ceva si sa i atace pe aia care au dat cu “hua”.

Miscarile proaste au venit in cascada. A suspendat pagina ca sa aiba timp sa stearga 5000 de comentarii negative.
Azi a urcat o. Redenumita! Era ca noua! Oamenii n au uitat. Comentariile negative se aduna din nou! Sunt facute la o postare despre alti sportivi premiati de primari. Tot nu se opreste, insista pe aceeasi chestie! Din nou, GRESIT!

Daca esti om politic, primar de oras mare, nu poti sa accepti ca sunt si unii care nu te iubesc? De ce sa le stergi comentariile? De ce??

Si cum face doamna, sau cum fac aia care administreaza pagina oficiala, fac si alti politicieni.
Cred ca pot sa ma angajez consilier. Sigur, nu la oamenii astia de la putere”

Laurențiu Dincă Si-a închis pagina, și-a deschis pagina, și-a închis pagina, și-a șters postarea, a pus postarea, a șters postarea, a pus din nou, acum. Upadate: A șters din nou postarea, a închis pagina…

Georgeta Condur: Am aflat că s-a redeschis pagina Gabrielei Firea, am văzut că toată lumea e entuziastă și-i pune comentarii minunate, așa că m-am gândit să-i urez și eu, politicos, ”Bine ai venit pe Facebook-ul nostru!”, cum i-a spus și ea Simonei Halep ”Bine ai venit în țara noastră”.

Dar ce să vezi? Când să pun comentariul, iar s-a dezactivat pagina, sub ochii mei. ” Sorry, this content isn’t available right now”. Nu înțeleg de ce nu e disponibil; ce s-a întâmplat cu content-ul? L-a înghițit deja pe tot?