(Last Updated On: June 20, 2018)

Update
Vești teribile din Piața Universității. Oamenii sunt luați pe sus de jandarmi și urcați în dube!

 Passport Productions: „Colegul nostru de la @Pasaport Productions, jurnalistul german Paul Arne Wagner, a fost smuls brutal de langa noi in timp ce filma si aruncat in duba jandarmeriei împreună cu alți protestatari.

Nu stim cati au fost ridicați. Nu stim unde i-au dus”.

Lucian Mindruta: DigiFM e de doua ore in emisie din Piata. Ceva incidente cu jandarmii, dar in majoritate oamenii sunt pasnici. Asta e esential, daca e ca acest protest sa genereze aderenti noi, in loc sa-i indeparteze pe cei vechi

Update!  Passport Productions: „Jurnalistul german Paul Arne Wagner, a fost smuls brutal de langa noi in timp ce filma si aruncat in duba jandarmeriei împreună cu alți protestatari. Nu stim cati au fost ridicați. Nu stim unde i-au dus. 1

(foto: Dan Mihai Balanescu)

Stire initială
Acțiune în forță a Jandarmeriei în Piața Victoriei pentru a descuraja pe viitor orice protest pașnic. Se vor speria românii sau vor ieși mai mulți în stradă?

Camelia Tabacu: „Pe Bulevardul Aviatorilor situatia a scapat de sub control. O doamna a facut atac de panica dupa ce l au inhatat jandarmii pe sot efectiv de pe trecerea de pietoni. Oamenii abia sosisera la protest si doreau sa traverseze.

Update!  Passport Productions: „Jurnalistul german Paul Arne Wagner, a fost smuls brutal de langa noi in timp ce filma si aruncat in duba jandarmeriei împreună cu alți protestatari. Nu stim cati au fost ridicați. Nu stim unde i-au dus. 2

Asta e modelul dupa care actioneaza Jandarmeria infractorilor. Doamna are in jur de 43-44 de ani si este in stare de soc, plange in iarba de langa iesirea la metrou. Bulevardul a fost ocupat in totalitate. Abuzurile continua”.

Bogdan Ocnaru: Prietenii mei, jandarmii, s au purtat ca niste animale, in seara asta. Asa vad, asa citesc pe la altii! N am fost in piata, poate merg maine!
Doamna Carmen DAN, ce s a intamplat? De ce schimbarea de atitudine? Sunt ordine noi, jandarmii aia au gresit?

Nu stiu daca va administrati singura pagina de facebook, judecand dupa postari, asa cred. Indiferent cine ar fi, poate raspundeti!

Adrian Moraru Barajul cu garduri, berkutii batalionului 4 si autospecialele pregatite pt arestari

Update!  Passport Productions: „Jurnalistul german Paul Arne Wagner, a fost smuls brutal de langa noi in timp ce filma si aruncat in duba jandarmeriei împreună cu alți protestatari. Nu stim cati au fost ridicați. Nu stim unde i-au dus. 3

Cristi Pantazi: „Jandarmi baga manifestanti in dube”.
Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!