(Last Updated On: June 13, 2018)

Liviu Dragnea a intervenit după ce PSD a transmis ieri seară că Simona Halep a fost huiduită de români și nu Gabriela Firea. Cei de la departamentul de comunicare PSD au avut tupeul să spună că zeci de mii de români au huiduit-o pe Simona Halep.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că George Harabagiu, cel despre care fostul premier Victor Ponta a afirmat că se află în spatele postărilor denigratoare despre Simona Halep, postate pe paginile mai multor filiale PSD, a fost dat afară.
„L-am concediat”, a declarat Liviu Dragnea pentru Antena 3.

Oana Dobre-Dimofte Domnul Harabagiu nu a fost în stare să recunoască faptul că a lucrat la PSD până azi, nici după 20 de minute de întrebări (foarte bune) ale celor de la PressOne.

Update. Liviu Dragnea, măsură radicală după ce PSD a spus că românii au huiduit-o pe Simona Halep și nu pe Gabriela Firea 1

Și, după aia, le-a dat un mesaj pe WhatsApp colegilor din departamentul de comunicare al PSD.

Într-un interviu acordat Press One, George Harabagiu a dat răspunsuri cel puțin bizare la întrebările concrete ale jurnalistei Codruța Simina și a refuzat să spună dacă lucrează sau nu pentru PSD. „Eu sunt în măsură să constat, nu să spun. Deci, eu în acest moment, sunt în măsură să constat faptul că alții care sunt sau nu în măsură în ceea ce mă privește…”, a spus acesta.

Misterul a fost elucidat însă după ce Dragnea a spus că Harabagiu ar fi fost dat afară.

Lucian Mindruta: „Liviu Dragnea a anuntat ca l-a dat afara pe Harabagiu, tipul acuzat c-a scris stirea falsa cu “Halep huiduita de Rezist”. Mi-e greu sa scot vorbele astea din tastatura, da, nah, ca sa fim corecti, trebuie s-o spun: E ce trebuia facut”.

De asemenea, fostul premier Victor Ponta a postat pe Facebook mai multe capturi de ecran privind directivele trimise în teritoriu, prin Whatsapp, de către coordonatorul comunicării online a PSD, George Harabagiu.

Potrivit lui Victor Ponta, discuţiile au avut loc după momentul distribuirii, de către organizaţiile de partid, a unui trucaj VIDEO-FOTO din care reieşea că pe Arena Naţională cea huiduită fusese Simona Halep, nu primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, informează Digi 24.

Update. Liviu Dragnea, măsură radicală după ce PSD a spus că românii au huiduit-o pe Simona Halep și nu pe Gabriela Firea 2 Update. Liviu Dragnea, măsură radicală după ce PSD a spus că românii au huiduit-o pe Simona Halep și nu pe Gabriela Firea 3 Update. Liviu Dragnea, măsură radicală după ce PSD a spus că românii au huiduit-o pe Simona Halep și nu pe Gabriela Firea 4

Victor Ponta:  Update 1 – o prima VICTORIE / Dragnea se da batut si l-a dat afara pe Harabagiu!!! Tot asa prin lupta deschisa si curaj putem sa-l facem sa dea inapoi ! Pana la capat!!!

Vezi aici Video cu huiduielile, filmat lângă scenă:

Revenim cu detalii!