(Last Updated On: June 11, 2018)

Update
Pagina de Facebook a Gabrielei Firea nu mai poate fi accesată după ce a dat o replică huiduielilor primite pe Arena Națională, la ceremonia Simonei Halep. Cine accesează pagina de Facebook a primarului Bucureștiului, primește mesajul standard de la Facebook: Ne pare rău, acest conţinut nu este disponibil momentan
Linkul pe care l-ai deschis a expirat sau pagina este vizibilă doar pentru o audienţă din care nu faci parte.
Înapoi la pagina anterioară · Mergi la Noutăţi · Vizitează Centrul nostru de ajutor

Știre initiala
Primarul Bucureștiului, Gabriela Firea a fost huiduită de 20,000 de bucureșteni aflați pe Arena Națională pentru că i-a interzis Simonei Halep să organizeze evenimentul în Piața Victoriei.
Gabriela Firea a reacționat pe Facebook cu un mesaj pentru PSD-iști: Nu ea a gafat nepermis, de vină este o conspirație!?!

Update! FRICA?! Gabriela Firea și-a închis pagina de Facebook după huiduielile de la la ceremonia Simonei Halep?! 1

Gabriela Firea: „Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita, spune o vorba veche din popor! In mai putin de 24 de ore, Primaria Capitalei a organizat un eveniment de tinuta, pe Arena Nationala, in cadrul caruia marea noastra campioana Simona Halep sa poata prezenta fanilor trofeul.

Update! FRICA?! Gabriela Firea și-a închis pagina de Facebook după huiduielile de la la ceremonia Simonei Halep?! 2

A fost o mobilizare uriasa! S-a lucrat frenetic minut de minut. De dimineata, insa, aparatul sorosist de propaganda, prin organele sale tributare de presa, a demarat actiunea: compromiterea evenimentului.

Cu tot felul de stiri false si comentarii rautacioase. Nu a contat ca umbresc momentul unic pentru Simona Halep. Nu a contat ca, seara, martori au fost si copii, la un festival al urii si dezbinarii.

Cand am declarat-o Cetatean de onoare al Municipiului Bucuresti, multi au strambat din nas. Si au comentat negativ. Acum, daca nu o primeam asa cum merita, ar fi spus ca sunt aroganta si ca nu imi fac datoria de primar general.

In toate capitalele civilizate ale lumii, marii campioni sunt intampinati cu entuziasm de cetateni si sunt recompensati prin intermediul autoritatilor de la acel moment : ministru, primar, presedinte de federatie etc.

Nu exista o alta cale civilizata prin care sa ne aratam respectul fata de valorile noastre. Repet, daca nu organizam nimic si nu ofeream Cheia Orasului intr-un cadru festiv, aveam sa fiu certata ca sunt nepasatoare.

Daca mi-am facut datoria de roman si primar, nici asa nu a fost bine… pentru unii. Echipe de cetateni cu venin au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenti, care au venit la un eveniment memorabil pentru Simona Halep.

De dragul ei si din respect pentru performanta sa uriasa, puteau lasa o jumatate de ora ura la poarta Arenei Nationale. Acolo este despre sport, respect, valori, performanta.

Nu despre cati bani primim de la ONG-uri dubioase, pentru a transforma Bucurestiul intr-un oras sub asediu. Slava Domnului ca cei mai multi sunt oameni civilizati, democrati, cu respectul fiecaruia de a avea dreptul sa nu fie de acord cu celalalt.

In rest, si maine este o zi! Si maine e o zi de munca! Si maine ne vom bucura ca apare soarele, ca suntem sanatosi, ca putem avea credinta si ca putem ierta. Ai castigat, continua! Ai pierdut, continua!”

Vezi aici Video cu huiduielile:

Revenim cu detalii!