(Last Updated On: June 21, 2018)

Liviu Dragnea a fost condamnat joi seară la 3 ani și 6 luni de închisoare. Derularea procesului a avut un punct de cotitură printr-o acțiune a fostei soții a lui Dragnea, Bombonica Prodan

Dacă vă aduceți aminte, la congresul PSD din martie, Liviu Dragnea a șocat când a adus-o pe iubita sa, Irina Tănase, cu 30 de ani mai tânără, și a pus-o în primul rând, lângă premierul Viorica Dăncilă și primarul Gabriela Firea.
Update. Dragnea condamnat. De la fosta soție i se trage? Reacția Bombonicăi Prodan când Dragnea a adus-o pe iubita sa, cu 30 de ani mai tânără, în primul rând la Congresul PSD 1

Pozele cu cei doi au devenit virale pe Facebook, televiziunile le-au difuzat non-stop. Bineînțeles, pozele au fost văzute și de fosta soție Bombonica Prodan.

Update. Dragnea condamnat. De la fosta soție i se trage? Reacția Bombonicăi Prodan când Dragnea a adus-o pe iubita sa, cu 30 de ani mai tânără, în primul rând la Congresul PSD 2

La câteva zile de la Congres, Dragnea avut termen în proces iar fosta soție și-a recunoscut vina și a plătit prejudiciul, cerând întreruperea procesului penal în ceea ce o privește.
A fost un șoc pentru Dragnea care a înțeles că judecătorii nu-l pot achita când și fosta soție recunoaște fapta.

Consecința:
Bombonica Prodan, fosta soție a lui Liviu Dragnea: Bombonica Prodana, in majoritate: inceteaza procesul penal pt abuz in serviciu. Aplica sanctiunra amenzii de 1.000 de lei. Cu opinie separata in sensul achitari (A plătit prejudiciul în timpul procesului)

Liviu Dragnea: condamnare pentru abuz 3 ani și 6 luni, anulează suspendarea din dosarul Referendumului și se contopește. Liviu Dragnea va executa 3 ani și 6 luni”.