(Last Updated On: June 16, 2018)

După ce a apărut caricatura cu Simona Halep apublicației Charlie Hebdo, mai multe personalități din România au criticat revista.

În cadrul unei intervenții telefonice la o emisiune TV, Silviu Prigoană i-a luat apărarea Simonei Halep, informează cancan.ro.

Update. Aproximativ 30,000 de români au acordat 1 stea revistei Charlie Hebdo. Silviu Prigoană sare în apărarea Simonei Halep. „Au umilit-o pe Halep  ...” 1

Aproximativ 30,000 de români au acordat 1 stea revistei în semn de protest

Update. Aproximativ 30,000 de români au acordat 1 stea revistei Charlie Hebdo. Silviu Prigoană sare în apărarea Simonei Halep. „Au umilit-o pe Halep  ...” 2

Așa arăta ratingul după primele reacții ale românilor

“Problema se pune în felul următor: e strict părerea mea. (…). Eu am rămas surprins, eu credeam că acea cupă pe care Simona a câștigat-o e dintr-un material prețios. Dar fiind un fier vechi, nici nu știu de ce s-a luptat să îl câștige. Trecând peste asta. (…).

Eu, personal, nu o cunosc pe Simona Halep. Dar pot să spun că a făcut mai mult decât toată publicitatea României făcută în ultimii ani. A mai făcut publicitate Bute și Hagi. (…). Au umilit-o pe Halep (…), oamenii din sistemul francez înțeleg că dacă ne umilesc câștigă ceva. (…).

La un moment dat, când eram eu deputat – noi am făcut cele mai proaste afaceri cu francezii… cele mai proaste din istoria României. Noi suntem niște umili, rupți în cur. (…)”, a declarat Silviu Prigoană.