(Last Updated On: June 20, 2018)

Vocea României și-a schimbat antrenorii. Tudor Chirilă și Irina Rimes au confirmat deja prezența pentru noul sezon. Potrivit surselor Libertatea, Andra este al treilea antrenor.

”Andra, te vreau în echipa mea”! – au spus producătorii showului, iar Andra a spus ”da”! Potrivit informațiilor Libertatea, părțile s-au înțeles, se pare, asupra tuturor aspectelor legate de noul rol pe care Andra îl va avea la Vocea României.

Surse: Andra e noul antrenor de la Vocea României. Negocierile au ajuns la final 1

Pentru cântăreață e un pas aproape firesc, dată fiind evoluția sa la Vocea României Junior din această vară. Totuși, spun sursele noastre, decizia nu a fost una ușoară pentru artistă, în primul rând din cauza programului extrem de încărcat.

În mai multe rânduri, Andra s-a plâns că nu apucă să petreacă alături de soț și de copii atât timp cât și-ar dori. Oferta de a fi antrenor la Voce pare să fi bătut toate celelalte argumente, iar semnătura pe contract a rămas doar o formalitate.

În plus, pentru toamnă – perioadă care ar coincide și cu lansarea noului sezon al show-ului Vocea României, Andra pregătește și un mare concert mare, ”Tradițional”, la Sala Palatului. Un proiect de suflet al artistei, în an centenar, închinat primei ei iubiri, folclorul.

Și este deja un fapt cunoscut, cântareața se pregătește temeinic înaintea unei astfel de reprezentații ajungând chiar ca, în ultimele zile premergătoare concertului, să se izoleze la un hotel și să nu vorbească cu nimeni pentru a-și proteja vocea.

Producătorii showului au fost nevoiți să țină cont de toate aceste aspecte, iar discuțiile s-au prelungit destul de mult. Dar -și sursele Libertatea spun că este vorba despre o decizie finală – au căzut de acord așa că, din toamnă, ”pielea de găină” va fi brevetată și la Voce”!

Contactat de reporterii Libertatea, Cătălin Măruța, soțul vedetei, s-a rezumat la a spune: “Nu sunt în măsură să comentez aceste informații”.

E drept, Andra este și jurat la ”Românii au talent”, dar cele doua show-uri de forță ale ProTv ului nu se suprapun. Din informațiile noastre, și Smiley va rămâne antrenor la Voce și în acest sezon.