(Last Updated On: June 24, 2018)

România merge cu 3 echipe în finalele A și cu celelalte trei echipaje în finalele B la Cupa Mondială de la Linz-Ottensheim.

În finalele A vor trage fetele de la dublu vâsle categoria ușoară, Gianina Beleagă și Ionela-Livia Cozmiuc, campioane mondiale en-titre, care au câștigat una din semifinale. De asemenea va trage în finala A echipajul feminin de opt plus unu (8+), Ioana Vrînceanu, Viviana-Iuliana Bejinariu, Cristina-Georgiana Popescu, Alina Ligia Pop, Mădălina Bereș, Iuliana Popa, Beatrice Parfenie, Denisa Tîlvescu și Daniela Druncea.

Succes! Trei echipaje româneşti, în finale la Cupa Mondială de canotaj de la Linz 1

Și băieții vor fi prezenți în finalele A, cu echipajul de patru rame (4-), alcătuit din Mihai-Vasile Țigănescu, Cosmin Pascari, Ștefan-Constantin Berariu și Ciprian Huc, câștigători și ei ai seriei semifinale.

IATĂ ORELE (României) PENTRU FINALELE A DE DUMINICĂ:
Ora 11:48 patru rame masculin (M4-);
Ora 12:18 dublu vâsle categoria ușoară feminin (LW2-);
Ora 13:48 opt plus unu feminin (W8+).

Celelalte 3 echipaje feminine vor trage în finalele B astfel: dublu rame (W2-) cu Andreea-Ioana Budeanu și Amalia Bereș, patru rame (W4-) cu Mădălina Hegheș, Iuliana Buhuș, Mădălina-Gabriela Cașu și Roxana Parascanu, precum și patru vâsle (W4x) cu Elena Logofătu, Nicoleta-Ancuța Bodnar, Nicoleta Pașcanu și Georgiana Vasile. Orele sunt 9:20 dublu rame, 9:40 patru rame și 10:00 patru vâsle.