(Last Updated On: June 22, 2018)

Simona Halep se pregătește de un nou turneu mare, Wimbledon. După ce a câștigat turneul de la Roland Garros, Halep este creditată cu șanse mari să câștige din nou.

Americanii de la tennisworldusa.org consideră că pentru Halep poate urma o perioadă excelentă în circuitul WTA şi explică motivul pentru care cred asta. “Acum, în turneele care urmează, va fi favorită certă la câştigarea trofeului.

Simona Halep, americanii anunţă vremuri bune: „Se află la începutul unei poveşti grozave! Nu îi va fi uşor. Toate adversarele îşi vor dori să ...“ 1

Iarba nu este suprafaţa ei favorită, dar la Wimbledon, fiind pe aripile entuziasmului, ea va putea câştiga al doilea titlu pe iarbă al carierei. Acum, ea nu mai are nimic de demonstrat nimănui”, au comentat americanii, potrivit Adevarul.

“Nu îi va fi uşor. Toate adversarele îşi vor dori să o bată. Specialistele jocului pe iarbă sunt pregătite să se provoace reciproc. Halep se află la începutul unei poveşti grozave. O poveste nouă, povestea ei. Acum, are şanse să adauge obiective importante, ţinând cont că se află departe de finalul carierei”, au mai spus jurnaliştii de peste Ocean.

În ceea ce privește turneul de la Wimbledon, adversarele Simonei Halep spun că sunt pregătite. Serena Williams e pregătită să-şi recâştige coroana la Londra, iar fostul lider mondial se numără printre marile favorite la succesul final, este de părere deţinătoarea titlului, Garbine Muguruza.

Jucătoarea iberică a fost eliminată în turul 2 la Birmingham, unde a pierdut în faţa Barborei Strycova, scor 2-6, 4-6, dar nu e îngrijorată înainte de al treilea Grand Slam al anului. Totuşi, campioana de anul trecut recunoaşte că Serena e o adversară de temut pe iarba din capitala Angliei, deşi rezultatele pe care le-a avut după ce a devenit mamă şi s-a întors pe teren nu au fost la înălţimea aşteptărilor.

“Mi-aş fi dorit să joc mai multe meciuri, dar nu e ceva ce mă îngrijorează. Acum avem mai mult timp pentru a pregăti turneul de la Wimbledon, deci, într-un fel, este mai bine”, a precizat Muguruza.

“Ştiu că Serena poate juca incredibil şi niciodată nu poţi subestima o campioană cum e ea, chiar dacă nu a jucat foarte mult. Mereu e un pericol, indiferent de turneu”, a completat jucătoarea din Spania, potrivit site-ului WTA, preluat de Digi 24.

Serena Williams se antrenează din greu pentru a fi în formă la Wimbledon, turneu la care s-a impus de nu mai puţin de şapte ori, ultima dată în 2016. Americanca de 36 de ani a confirmat că va fi prezentă la Londra.

“Ăsta e planul şi muncesc pentru asta”, a anunţat Serena, la un eveniment din Statele Unite.

Campioană la Roland Garros, Simona Halep va merge la Wimbledon fără a juca vreun meci pe iarbă. Liderul mondial s-a retras de la Eastbourne, din cauza unei accidentări.