(Last Updated On: June 21, 2018)

Retragerea Simonei Halep de la Eastbourne, turneu ce va avea loc săptămâna viitoare, a fost comentată și de presa internațională.

Site-ul oficial al WTA aminteste ca Simona a mai avut probleme asemanatoare si dupa participarea la Australian Open 2018, in timp ce BBC si ESPN sunt convinse ca tenismena romana n-a vrut sa riste nimic inainte de Wimbledon, informează ziare.com.

Simona Halep accidentată. Ce spune presa internațională, despre retragerea de la Eastbourne 1

“Romanca aflata pe locul 1 in clasamentul WTA nu e inca refacuta dupa succesul obtinut la Roland Garros si nu va participa la ultimul turneu de pe iarba inainte de Wimbledon” – BBC;

“Campioana de la Roland Garros s-a retras de la Eastbourne pentru a fi refacuta complet la Wimbledon, unde va participa pentru a 8-a oara in cariera” – ESPN;

“Ocupanta locului 1 mondial a fost fortata sa se retraga de la Eastbourne din cauza unei accidentari. Noua campioana de la Openul Frantei a ami avut probleme asemanatoare si dupa Australian Open 2018, fiind fortata sa se retraga apoi de la Qatar Total Open” – WTA.

Simona Halep a anuntat miercuri ca nu va participa la editia din acest an a turneului de la Eastbourne din cauza unei inflamatii si a unor dureri la tendonul lui Achile.