(Last Updated On: June 12, 2018)

Doar un politician rupt de realitate putea să meargă pe un stadion ca să fie huiduită și fluierată. Gabriela Firea a crezut că pe stadion sunt tot cei de la mkitingul de sâmbătă, aduși cu autocarele.

Silviu Dancu: „Firea o arde cu patriotismul. Și cu credința în Dumnezeu. A fost huiduită din peluze, la scenă deschisă. Halep e credincioasă, își face semnul crucii după meciuri. Îi mulțumește lui Dumnezeu pentru victorii. Vorbește despre patriotism și despre poporul român. A fost aplaudată și ovaționată din peluze, la scenă deschisă.

Ce diferență! Silviu Dancu: „Simona Halep e credincioasă, își face semnul crucii după meciuri. Îi mulțumește lui Dumnezeu pentru victorii. Vorbește despre patriotism și despre poporul român. A fost aplaudată... Firea o arde cu patriotismul. Și cu credința în Dumnezeu. A fost huiduită din peluze, la ...” 1

De aceiași oameni!

Oamenii huiduie ipocrizia și aplaudă autenticul. Fluieră impostura și aplaudă rezultatele reale. That s all”.

Adrian Mihai Paunovici: „Reacția publicului la vederea Gabrielei Firea este una concludentă. Un politician nu are ce să caute lângă un sportiv de performanță, pentru a împrumuta, la nivel de imagine, din succesul acestuia. Locul unui politician este în Parlament, în consiliul județean sau local, la partid, sau oriunde este ales ori numit pentru a-și face treaba.

În plus, orice politician inteligent stie că alăturându-se unei persoane reprezentative în societate și independente politic, nu reușește decat să facă figura unui oportunist venit să vampirizeze o imagine care nu va fi niciodată a lui.

Românii au arătat clar că nu mai pot fi păcăliți cu astfel de tertipuri.
Gabriela Firea s-a făcut de râs și când i-a urat “bun venit în țara noastră” Simonei Halep”.

Rotariu Remus: „Nu poți să participi astăzi la proslăvirea lui Dragnea și mâine la premierea Simonei Halep. Cele două noțiuni sunt incompatibile. Unul reprezintă corupția și clientelismul, celălalt reprezintă sacrificiul și munca.

Fazele astea cu sorosiștii infiltrați, cu oculta care îi urmărește ei fiecare pas, e o gogoriță, o paranoie complet inventată și prost simulată care o face să pară ridicolă. Orice ar spune propaganda, reacția stadionului a fost una viscerală.

Nu a fost nimic premeditat. Oamenii au presupus, pe bună dreptate, că doamna primar nu face altceva decât să paraziteze bucuria românilor și să profite de munca unei sportive de elită ca să mai câștige capital politic.

Cred că dacă i-ai mai aduna odată și s-ar gândi mai bine, majoritatea celor prezenți ar alege să nu mai huiduie. Ar face-o de rușinea și de obrazul fin al Simonei Halep, o campioană care a fost pusă într-o situație foarte jenantă doar pentru că un politician este ușor desprins de realitate”.

Dan Ionescu Am întinat sfintele idealuri ale Primăriei Generale. Ca dacă o huidui pe Firea de fapt fluieri funcția, instituția, Romania, fibra esențială a poporului. Bey, totul pana la funcție.

Sa ne reamintim cine e doamna? De alegerile prezidențiale ne amintim? Iohannis care nu are copii. Secții goale in diaspora și romani rai care mint. Dar de statul paralel, Soros, copii plătiți sa participe la miting, brad de Crăciun in Piața Victoriei, ne amintim? Și cum e sa te afli in funcție și sa spui despre niște cetățenii din orasul tău ca sunt veninoși? Plus, a protestat cumva doamna când a zis Dragnea ca sunt șobolani concetățenii ei de alta factura politica?

Bai nene, imi vine sa îl parafrazez pe Dan Puric, despre poporul roman nu se vorbește, el este. Cum sa îți jignești tu o parte din popor pentru ca după aia sa bocești ca nu te respecta poporul?