(Last Updated On: June 21, 2018)

Liviu Dragnea a fost condamnat joi seara la 3 ani și 6 luni de închisoare de către judecătorii de la Înalta Curte în dosarul angajărilor fictive pentru abuz  în serviciu. În câte zile Viorica Dăncilă va da o Ordonanță de Urgență prin care să anuleze abuzul în serviciu și să-l scape pe Dragnea?

mVlad Petreanu: Și acum urmează ca dl. Iordache și dna Dăncilă să schimbe definiția abuzului în serviciu, pragul și toate celelalte chestii nasoale care-l încurcă pe șefu’.

REACȚII Liviu Dragnea condamnat la închisoare! În câte zile Viorica Dăncilă va da Ordonanță de Urgență prin care să anuleze abuzul în serviciu și să-l scape pe Dragnea? Oana Pellea:  „EXISTA JUSTITIE LIBERA IN ROMANIA!” 1

Julius Constantinescu Iar trebuie să schimbe Ciordache codurile?

Oana Dobre-Dimofte NU! NU E OVER!!! ABIA ACUM POATE SĂ ÎNCEAPĂ, MAI PUTERNIC CA NICIODATĂ.

POATE DA OUG. POATE SCHIMBA LEGILE. POATE SĂ CALCE TOTUL ÎN PICIOARE CA SĂ SCAPE!!!

E primul status pe care îl scriu cu majuscule. Pentru că da, chiar strig: NU E GAME OVER!!!

George Stefan Ciobotaru:  pana una alta atentie la OUG !

Mihai Goţiu: Liviu Dragnea, ți-am păstrat un cadou REACȚII Liviu Dragnea condamnat la închisoare! În câte zile Viorica Dăncilă va da Ordonanță de Urgență prin care să anuleze abuzul în serviciu și să-l scape pe Dragnea? Oana Pellea:  „EXISTA JUSTITIE LIBERA IN ROMANIA!” 2 . Ți-l aduc la vorbitor. Și somnii ăia sunt câte unul pentru fiecare an. De jumătate poate scapi cu vreo carte-două.

REACȚII Liviu Dragnea condamnat la închisoare! În câte zile Viorica Dăncilă va da Ordonanță de Urgență prin care să anuleze abuzul în serviciu și să-l scape pe Dragnea? Oana Pellea:  „EXISTA JUSTITIE LIBERA IN ROMANIA!” 3 REACȚII Liviu Dragnea condamnat la închisoare! În câte zile Viorica Dăncilă va da Ordonanță de Urgență prin care să anuleze abuzul în serviciu și să-l scape pe Dragnea? Oana Pellea:  „EXISTA JUSTITIE LIBERA IN ROMANIA!” 4

LA MAI MARE! Trei ani jumate e puțin la valoarea ta. Cine urmează?

Mihai Polițeanu: „Liviu, Ai anunțat țara că mergi până la capăt. Gata. Ai ajuns la capătul drumului.

Du-te, pleacă. Dă-ți demisia din funcția de Președinte al Camerei Deputaților, ieși din politică, pregătește-ți recursul și lasă România să-și vadă de drumul ei.

Ești doar un accident, o pauză nefericită în drumul democratic al României, ai fost și ai rămas un șmecheraș care a crezut că poate conduce România cum a condus Teleormanul: prin minciună, șantaj, furt de voturi și de bani, la mica înțelegere și prin fărădelege și, mai nou, prin violență îndreptată împotriva cetățenilor României.

Du-te! Dă-ți demisia imediat!

Lucian Mindruta 3 ani si 6 luni.exe pentru Dragnea. N-am avut dreptate.

Marian Godina La mulți ani!

Mara Mareş:  Liviu Dragnea trebuie să DEMISIONEZE urgent din funcția de președinte al Camerei Deputatilor! Al treilea om din stat NU poate fi un condamnat!

Oana Pellea:  EXISTA JUSTITIE LIBERA IN ROMANIA!

“Nu am obiceiul să comentez deciziile instanţelor, dar cred că după această decizie a instanţei,Liviu Dragnea trebuie să demisioneze de urgenţă din toate funcţiile publice pe care le deţine”, a declarat Orban la Realitatea TV.

Ionela Arcanu:  Citirea sentintei a durat aproape o ora, am incercat sa va tin la curent in timp real. Asa tensiune nu a mai fost niciodata intr-o sala de judecata!

Ovidiu Vanghele Prima discutie pe bune despre acest dosar cu Dragnea am avut-o, imi amintesc perfect, cu Dan Tapalaga. Senzatia mea atunci a fost ca dosarul este o porcarie. M-a contrazis vehement. A avut dreptate, ma-nclin.

Nu m-a convins Dan atunci, am ramas la parerea mea si am tinut-o ca Ivan cu fluierul. Asa am considerat eu. Ba chiar si zilele-astea am zis tuturor ca, dupa mintea mea, va fi achitat. Am pariat pe asta acum o ora. Am gresit. Ma bucur ca un copil ca am gresit. Dau berile.

Vorba unui procuror, adineauri: “a fost fapta acolo”.

Imi pare rau, am vazut-o altfel, dar imi pare bine ca judecatorii au vazut-o asa.

Miroase a pușcărioară, cumetre. Si vine si Tel Drumu. Pfffffff, multa puscarioara…