(Last Updated On: June 13, 2018)

Șoc aseară pe Facebook. PSD, partidul care guvernează România, a început să distribuie un colaj foto prin care românii sunt anunțați că nu Gabriela Firea a fost huiduită, a fost huiduită Simona Halep. Până și ceid e la Antena 3 s-au revoltat pentru această manipulare a unui partid care conduce România.

Radu Tudor (radu-tudor.ro): „PSD s-a tâmpit definitiv?! Cum să postezi minciuna aia despre Simona Halep?! #ceausism, #manipulare”

Radu Tudor, Antena 3: „PSD s-a tâmpit definitiv?! Cum să postezi minciuna aia despre Simona Halep?! #ceausism, #manipulare”. Marius Pieleanu, Antena 3: ”Sunt oripilat! Dacă este adevărat ce s-a întâmplat... cine a făcut așa ceva este un ...” 1

Marius Pieleanu, Antena 3: ”Sunt oripilat! Dacă este adevărat ce s-a întâmplat… cine a făcut așa ceva este un d….c și un b.u cu b mare. Asemenea mizerii nu se postează pe niciun site”

Bogdan Ciuclaru: îi povesteam astăzi, la radio, lui Cătălin Striblea că niște scuze din partea lui Firea ar fi fost semnul de luciditate și încercarea cea mai firească (hehe!) de a repara o uriașă gafă.

 

Experiența lui cu astfel de oameni i-a șoptit că-n România e imposibil ca cineva să-și ceară scuze. Nimeni n-a cutezat și n-a anticipat nemernicia asta, de mai jos. Pe seară mai multe filiale PSD au început să distribuie ceva absolut odios.

Trăim vremuri nasoale și avem de luptat, îmi pare rău că trebuie să zic asta, cu oameni care sunt în stare să facă gesturi incredibile. Avem de spus adevărul, altfel ne va crăpa obrazul de rușine în fața copiilor noștri pe care încă nu i-am salvat de acești politruci.
Îndrăznește să crezi, până te-apucă frica și sila!
Fraților e NASOL”.

Bîldea Ioan: Mintind fara jena ca Halep a fost huiduita, si nu Firea, liderii PSD risca sa fie huiduiti peste tot. Nu de alta, dar asa poate se vor convinge ca au exagerat nepermis si o sa-i transmita mai departe huiduielile lui Firea, ca pentru ea erau! Bine, o parte o sa ramana si pentru ei…ca este de unde!Radu Tudor, Antena 3: „PSD s-a tâmpit definitiv?! Cum să postezi minciuna aia despre Simona Halep?! #ceausism, #manipulare”. Marius Pieleanu, Antena 3: ”Sunt oripilat! Dacă este adevărat ce s-a întâmplat... cine a făcut așa ceva este un ...” 2

Andrei Postolache:  PSD minte zilnic, dar niciodată ca acum. Nu despre un eveniment unde au fost 20.000 de oameni, transmis live peste tot, să vină să zică că albul a fost negru și negrul alb.

E o dezintegrare a lui Gabriela Firea, care-și continuă trip-ul nebun din ultimele două zile în care nu acceptă că nu poate ordona realității să fie altfel. Un om care se vrea președinte, comandat al armatei, nu e în stare să-și comande acum cele mai de bază reacții, de a accepta evidentul și a merge mai departe.

Azi toate filialele PSD au început să împartă nebunia lui Firea pe Facebook, o dovadă de demență instituțională pănă acum nemaivăzută, nici măcar la PSD.

Vezi aici Video cu huiduielile. Cine este huiduit?:

Revenim cu detalii!