(Last Updated On: June 13, 2018)

Milioane de români sunt făcuți mincinoși de PSD. Într-un manifest distribuit pe Facebook, cei de la PSD spun că Simona Halep a fost huiduită, nicidecum șefa lor, Gabriela Firea. Milioane de români au văzut greșit transmisia în direct, a fost nevoie de intervenția partidului de guvernământ săp-i învețe cum să se uite la televizor.

mRadu Hossu: „Oare ce e în sufletul Simonei acum? Dar al părinților ei? Niște ticăloși se folosesc de virtuțile ei, de munca ei, de investiția părinților ei, într-o luptă politică de cea mai joasă speță”.

Radu Hossu: „Oare ce e în sufletul Simonei acum? Dar al părinților ei? Se folosesc de virtuțile ei, de munca ei, de investiția părinților ei, într-o ...” 1

George Dorian Popescu: „Ce inteleg romanii simpli din treaba asta? Ca Halep a castigat din cauza mitingului PSD si a liderilor acestui partid, care prin mijloace oneste au aranjat meciul cu americanii la Paris. Dragnea si Firea au reusit sa aduca trofeul acasa!

Vreti adevarul din spatele victoriei Simonei?
Dl. Dracnea a castigat meciul de tenis si, din modestie, i-a cedat trofeul Simonei Halep. Aceasta, o ingrata, si-a permis sa acapareze scena pe Arena Nationala si sa o puna in umbra pe doamna Firea. Acest lucru explica huiduielile adresate Simonei de catre agenturili soroiste.

Cristi Pantazi: „ Au trucat un film și fotografii ca sa arate ca Halep a fost huiduita pe Arena Nationala, nu Gabriela Firea. Asa ceva doar comunistii in anii 50 indrazneau sa faca, si Ceausescu in 1989. Asta e disperare si prostie, enorm de multa prostie.

Ceva ma face sa cred ca prabusirea lui Dragnea e foarte aproape. Un om stapin pe el nu ar face asa ceva. Omul pare pur si simplu in delirul puterii, iar partidul e in disolutie”.