(Last Updated On: June 19, 2018)

La 100 de ani de la Marea Unire, PSD a votat modificări la Codurile Penale pentru protejarea infractorilor, împărțind țara ântre românii cinstiți și românii care susțin hoția. Iar ei sunt mai mulți, cu milioanele.

Laura Stefan: „Citesc modificarile la Codul de Procedura Penala adoptate aseara. Nici nu stii de care sa te ingrozesti mai intai”.

PSD a votat! Cătălin Striblea: „Bună dimineața. V-ați trezit într-o altfel de Românie. O țară unde o clasă superioară nu mai răspunde în fața legii decât parțial” ... „Sunt create condiţii să scape nu doar coruptii, ci şi violatorii sau criminalii” 1

Stoica Ionel: Să nu vă bucurați prea mult că modificările la Codurile Penale ajung la CCR, în regimul Liviu Dragnea este neconstituțional ca victima să nu mulțumească hoțului că a fost jefuită

Cătălin Striblea: Bună dimineața. E ora 7. V-ați trezit într-o altfel de Românie. O țară unde o clasă superioară nu mai răspunde în fața legii decât parțial.

Lucian Mindruta: Jenant. Sa conduci Parlamentul Romaniei (da, acela despre care dl. Tariceanu sustinea ca e esenta democratiei) prin interpusi… Nu e de iesit la miting acum insa. E de intrat in politica si preluat legal aceasta institutie, careia cineva trebuie sa-i redea onoarea si demnitatea.

Oana Pellea: Ce destin… sa ti moara Tara cand implineste 100 de ani…de neiubire moare tara asta…de nepasare. Neiubire este sa asisti pasiv la moartea tarii tale !

Alexandra Carmen Lancranjan: Nu ca ar fi citit cineva inainte sa fie de acord dar cum e greu cu stiutul de carte las aici: indiciile temeinice < probe (era o definitie in vechiul cod daca se obosea cineva sa citeasca)

Art 68/1 : (1) Sunt indicii temeinice atunci când din datele existente în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că persoana faţă de care se efectuează acte premergătoare sau acte de urmărire penală a săvârşit fapta.

So…pe langa ineptia juridica “probe din care sa reiasa indicii” s-a reusit, din greseala presupun, sa si scada standardul de proba pentru a face pe cineva inculpat (legiuitorul cu manuta lui a scris ca pe noua lege ne trebuie probe din care sa reiasa indicii temeinice pentru a pune in miscare actiunea penala, pana acum era nevoie chiar de probe pe bune din care sa reiasa ca omul a savarsit infractiunea) PSD a votat! Cătălin Striblea: „Bună dimineața. V-ați trezit într-o altfel de Românie. O țară unde o clasă superioară nu mai răspunde în fața legii decât parțial” ... „Sunt create condiţii să scape nu doar coruptii, ci şi violatorii sau criminalii” 2😂PSD a votat! Cătălin Striblea: „Bună dimineața. V-ați trezit într-o altfel de Românie. O țară unde o clasă superioară nu mai răspunde în fața legii decât parțial” ... „Sunt create condiţii să scape nu doar coruptii, ci şi violatorii sau criminalii” 2😂PSD a votat! Cătălin Striblea: „Bună dimineața. V-ați trezit într-o altfel de Românie. O țară unde o clasă superioară nu mai răspunde în fața legii decât parțial” ... „Sunt create condiţii să scape nu doar coruptii, ci şi violatorii sau criminalii” 2😂PSD a votat! Cătălin Striblea: „Bună dimineața. V-ați trezit într-o altfel de Românie. O țară unde o clasă superioară nu mai răspunde în fața legii decât parțial” ... „Sunt create condiţii să scape nu doar coruptii, ci şi violatorii sau criminalii” 2😂PSD a votat! Cătălin Striblea: „Bună dimineața. V-ați trezit într-o altfel de Românie. O țară unde o clasă superioară nu mai răspunde în fața legii decât parțial” ... „Sunt create condiţii să scape nu doar coruptii, ci şi violatorii sau criminalii” 2😂PSD a votat! Cătălin Striblea: „Bună dimineața. V-ați trezit într-o altfel de Românie. O țară unde o clasă superioară nu mai răspunde în fața legii decât parțial” ... „Sunt create condiţii să scape nu doar coruptii, ci şi violatorii sau criminalii” 2😂PSD a votat! Cătălin Striblea: „Bună dimineața. V-ați trezit într-o altfel de Românie. O țară unde o clasă superioară nu mai răspunde în fața legii decât parțial” ... „Sunt create condiţii să scape nu doar coruptii, ci şi violatorii sau criminalii” 2😂

Csf..ncsf…e greu cu scoala asta

PSD a votat! Cătălin Striblea: „Bună dimineața. V-ați trezit într-o altfel de Românie. O țară unde o clasă superioară nu mai răspunde în fața legii decât parțial” ... „Sunt create condiţii să scape nu doar coruptii, ci şi violatorii sau criminalii” 9

Las si asta pentru cine are nevoie de desene”.

“De la ordonanţa 13 din februarie 2017 până acum, vreme de 1 an şi jumătate, românii au fost amăgiţi şi minţiţi de toţi reprezentanţii PSD şi ALDE, o coaliţie unită de hoţie şi de preocuparea comună pentru salvarea hoţilor. Tot noaptea, tot prin abuz şi lipsă de dezbatere. Este o coaliţie toxică pentru România! Este o zi extem de tristă pentru România. Consecinţele vor fi greu de evaluat. Sunt create condiţii să scape nu doar coruptii, ci şi violatorii sau criminalii”, a afirmat Raluca Turcan, dupĂ vot.