(Last Updated On: June 16, 2018)

Mihaela Buzărnescu (30 de ani, 30 WTA) a fost învinsă de japoneza Naomi Osaka în două seturi, scor 4-6, 1-6, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Nottingham.

La un moment dat, Buzărnescu n-a ezitat să se contreze cu arbitrul de margine, după o minge pe care a văzut-o în aut, informează digisport.ro

”Nu se poate!” Buzărnescu a cedat nervos după înfrângerea cu Naomi Osaka ! Ce i-a spus arbitrului, cu ochii în lacrimi 1

”Nu se poate! Nu se poate! Mingea aceea a fost în aut! Este pentru a doua oară când se întâmplă. S-a văzut clar că a fost aut. Nu se poate!”, a spus Buzărnescu, în timp ce lacrimile i-au invadat ochii. Din păcate, decizia nu a mai fost schimbată.

Mihaela Buzărnescu nu s-a simțit deloc bine în acest meci. De mai multe ori, bucureșteanca și-a reproșat greșelile comise, fiind destul de nervoasă iar asta s-a văzut în rezultatul final.

Mihaela a pierdut după o oră şi 17 minute în faţa favoritei numărul 3 a turneului pe iarbă din Marea Britanie, dotat cu premii totale de 226.750 de dolari. Buzărnescu va primi pentru participare un cec de 6.175 de dolari şi 60 de puncte WTA.