(Last Updated On: June 14, 2018)

Reprezentanții Partidului Social Democrat și-au cerut scuze pentru montajul trunchiat și colajul de informații neadevărate postat de mai multe organizații pe Facebook.

Social-democraţii spun ca de vină e coordonatorul online, care a şi fost concediat de Liviu Dragnea, informează digi24.ro.

Membru PSD: „Îmi cer scuze în numele colegilor mei faţă de Simona Halep, pentru această imensă prostie, o gafă impardonabilă. Nu aşa gândesc...” 1

„Îmi cer scuze şi cu scuzele mele de rigoare pentru această imensă prostie, în numele tuturor colegilor mei, vă rog să îmi permiteţi în această seară să îmi cer scuze pentru această imensă prostie.

O eroare de comunicare, o gafă impardonabilă. Nu aşa gândesc PSD-iştii.

A fost o prostie inimaginabila, recunosc, preşedintele a şi luat nişte măsuri, l-a demis pe cel care a generat această prostie.

Ceea ce îmi pare rău e că anumite filiale au preluat dintr-un automatism această chestiune şi au distribuit mai departe. Şi, ca să fie foarte clar, îmi cer scuze faţă de Simona Halep, faţă de fanii Simonei Halep şi faţă de toţi românii pentru această gafă impardonabilă”, a declarat la Jurnalul de Seară, Adrian Marius Dobre, reprezentant al PSD.

Și primarul Constanței, Decebal Făgădău, a declarat, miercuri, că „dezaprobă total” postarea distribuită de mai multe organizații PSD potrivit cărora Simona Halep ar fi fost huiduită pe stadionul Arena Națională și spune că i-a cerut scuze sportivei, relatează Hotnews.
Primarul Constanței, care este și liderul organizației municipale a PSD, a precizat că în cursul zilei de miercuri i-a cerut scuze câștigătoarei trofeului de la Roland Garros. „Dezaprob total această postare! Mă delimitez de ea atât eu, cât și organizația pe care o conduc.
Membru PSD: „Îmi cer scuze în numele colegilor mei faţă de Simona Halep, pentru această imensă prostie, o gafă impardonabilă. Nu aşa gândesc...” 2
Postarea nu aparține organizației municipale Constanța a Partidului Social Democrat și am solicitat administratorului paginii organizației județene să o retragă încă de aseară”, a declarat Decebal Făgădău.
El a spus că performanța Simonei Halep „nu trebuie murdărită de lupta politică internă”. „Performanța Simonei nu trebuie murdărită de lupta politică internă. Oamenii politici trebuie să se încline în fața campioanei Simonei Halep, să o aplaude și îi mulțumească pentru modul în care reprezintă România.
Aceleași aplauze se cuvin familiei și echipei sale. În cursul zilei de astăzi (miercuri – n.r.) am adresat scuzele mele”, a mai declarat primarul Constanței, Decebal Făgădău.