(Last Updated On: June 12, 2018)

Gabriela Firea a vrut să se bage în seamă cu Simona Halep și a primit o lecție dură din partea suporterilor tenismenei: fluierături și huiduieli.

Laurențiu Dincă: „Am revăzut momentul huiduelilor de 3-4 ori. Video e absolut ireal. Gabriela Firea urcă pe scenă și începe brusc să emită niște sunete înfiorătoare, zbiară pe-acolo un „bine ai venit acasăăăă” atât de artificial încât provoacă dezgust și huiduelile cresc în intensitate imediat.

Laurențiu Dincă: „Am revăzut momentul huiduelilor de 3-4 ori. Video e absolut ireal. Gabriela Firea urcă pe scenă și începe brusc să emită niște sunete înfiorătoare, zbiară pe-acolo un „bine ai venit acasăăăă” atât de artificial încât provoacă dezgust și huiduelile cresc în intensitate imediat.  În 5 secunde se pierde și continue să țipe non-sensuri precum ...” 1

În 5 secunde se pierde și continue să țipe non-sensuri precum „bine ai venit în țara noastră, Simona”, de parcă Simona n-ar fi româncă.

Vede că nu mai e de stat pe scenă și efectiv îi aruncă niște chestii în brațe Simonei Halep, care, săraca, nu mai poate schița niciun zâmbet, precum o făcuse cu câteva minute înainte de a veni isterica alături de ea.

Apoi fuge (da, fuge) de pe scenă și din stadion, tot cu huiduieli pe fundal.

Așa zbateri prin penibil n-am mai văzut la un politician de mult timp.

Florin Poenaru Mulțumim Simona pentru aceste clipe minunate în care un stadion întreg a huduit-o pe Firea terminându-i puțin mai devreme cariera politică. Vorba cântecului, you’re simply the best!

Oana Pellea: In istoria Romaniei se va scrie : “Simona Halep a castigat in 2018 la Roland Garros! A fost primita la ea in Tara cu urale si aplauze. O tara intreaga a iubit-o. Romania a sarbatorit numarul 1 mondial in tenis cu iubire si admiratie! “

Atat se va consemna, atat conteaza.
In rest…nu si va mai aduce nimeni aminte cine era la guvernare.
Felicitari, Simona Halep !

Vezi aici Video cu fluierăturile:

Revenim cu detalii!