(Last Updated On: June 11, 2018)

Gabriela Firea i-a interzis Simonei Halep să-și prezinte trofeul Roland Garros în Piața Victoriei apoi a jignit-o spunându-i ca la un străin „Bine ai venit în țara noastră”. 20,000 de români au huiduit-o pe Firea pe Arena Națională.

 Grigorescu Dan: „Firea-Udrea, destine paralele? Huiduieli cum a “încasat” azi Firea nu și-a mai auzit decât Udrea în 9 iulie 2011 la gala Bute. Doar că, spre deosebire de Lucian, care i-a luat apărarea “ministrei” Dezvoltării (doar era “banul gros” la mijloc – știe Obreja cât!), Simona nu a schițat niciun gest în acest sens.
Nici nu avea de ce!

Grigorescu Dan: „Firea-Udrea, destine paralele? Mă duc la culcare liniștit, convins că Simona a înțeles că românii adevărați nu vor permite niciunui politician să se cațere pe munca ei titanică pentru un iluzoriu beneficiu de imagine electorală.   Scuzele noastre, Simona! Dar cei de la stadion, prin aceste huiduieli din suflet, ți-au ...” 1

Mă duc la culcare liniștit, convins că Simona a înțeles că românii adevărați nu vor permite niciunui politician să se cațere pe munca ei titanică pentru un iluzoriu beneficiu de imagine electorală.

Scuzele noastre, Simona!
Dar cei de la stadion, prin aceste huiduieli din suflet, ți-au apărat de fapt onoarea la care și ei, și noi, cei de mai departe, ținem enorm.
Pentru că te respectăm enorm!”

Laurențiu Dincă „Am revăzut momentul huiduelilor de 3-4 ori. Video e absolut ireal. Gabriela Firea urcă pe scenă și începe brusc să emită niște sunete înfiorătoare, zbiară pe-acolo un „bine ai venit acasăăăă” atât de artificial încât provoacă dezgust și huiduelile cresc în intensitate imediat.

În 5 secunde se pierde și continue să țipe non-sensuri precum „bine ai venit în țara noastră, Simona”, de parcă Simona n-ar fi româncă.

Vede că nu mai e de stat pe scenă și efectiv îi aruncă niște chestii în brațe Simonei Halep, care, săraca, nu mai poate schița niciun zâmbet, precum o făcuse cu câteva minute înainte de a veni isterica alături de ea.

Apoi fuge (da, fuge) de pe scenă și din stadion, tot cu huiduieli pe fundal.

Vezi aici Video:

Așa zbateri prin penibil n-am mai văzut la un politician de mult timp”.