(Last Updated On: June 13, 2018)

20,000 de români au huiduit-o pe Arena Națională pe Gabriela Firea după ce aceasta s-a afișat alături de Simona Halep.

Gigi Becali a avut o primă reacție după ce Gabriela Firea a fost fluierată și huiduită pe cel mai mare stadion al țării. Fostul finanțator FCSB a dezvăluit că i-a fost milă de fina sa când aceasta a fost admonestată de specatorii prezenți pe Arena Națională.

Gigi Becali a spus totul: ce SMS i-a trimis Gabrielei Firea, după ce a fost huiduită pe Arena Naţională 1

“I-am dat un mesaj, că îmi era milă de ea, i-am zis că o sa treacă și că nu trebuia să meargă cu o zi înainte. Miting înseamnă că ne strângem noi. Când te iau de acasă cu masina și îți dau cârnați și nu știu unde mă duci, nu e miting (n.r. – mitingul organizat de PSD în Piața Victoriei)”, a spus Gigi Becali la Pro X, informează Digi Sport.

Becali mai spune că Firea nu a greșit când a decis să îi ofere cheia orașului Simonei Halep, după victoria fantastică de la Roland Garros.

“Ea a greșit când a fost pe scenă și a recitat cu Liviu Dragnea. Mitingul PSD ăla de rușine, ea a participat la mitingul rușinii și apoi a mers la Simona Halep. Era normal să îi dea cheia orasului Simonei Halep, nu văd nimic greșit.

Greșeala e când apare la TV lângă Dragnea la un metru. Lângă Dragnea nu trebuie să stai nici la 50 de metri”,a mai spus Gigi Becali.

Vezi aici Video cu huiduielile, filmat lângă scenă:

Revenim cu detalii!