(Last Updated On: June 5, 2018)

Vacanta Romania. Iubitorii de frumos sunt invitați la cel mai mare rozariu din țară, Eutopia Garden. Un colț de rai a prins contur în această perioadă în apropiere de Arad, unde peste două mii de soiuri de roze au înflorit și așteaptă să fie admirate.

 Jenica Calin: Eutopia Gardens , dacă doriți să vizitați ,sa vă incantati privirile și să o cunoasteti pe D-na Buzatu Aurora. Lângă Arad spre Deva. Ce face pasiunea și priceperea !!! Vom reveni cu siguranță . Vă mulțumim, Dna Buzatu !


Această grădină imensă se întinde pe o suprafaţă de trei hectare şi se afla la câţiva kilometri de Arad, potrivit Stirile Pro Tv. Iar miile de flori colorate, aduse din toată lumea, le încântă simţurile vizitatorilor

 

Eutopia Gardens: Roses in a different mood, today, after the rain – see the book “The Secret Life of Plants” for details


vacanta romania

Maria StAnca:  Eutopia Gardens este un parc floricol de 24 ha, a cărui construcţie este încă în derulare, ea fiind începută în anul .2002. Estimăm că inaugurarea parcului va fi posibilă în 2020. Situat la o distanţă de circa 10km de municipiul Arad, pe drumul naţional DN7 directia Arad-Deva, este deja cadrul de desfăşurare pentru diverse activităţi cultural-educative, artistice, sportive şi de agrement.Denumirea parcului provine din limba greacă, însemnând loc frumos (eu~frumos, topos~loc). Motivul alegerii acestui nume este amplasamentul parcului, în apropierea localităţii Mândruloc (mândru în grai ardelenesc însemnând frumos). În fapt, locul, mărginit în vest de dealurile Ghiorocului şi în sud de pădurile Vladimirescu şi râul Mureş, a avut aceeaşi denumire şi în perioada imperiului austro-ungar, numindu-se pe atunci Schoendorf.

Structura parcului cuprinde două mari zone: una destinată colecţiilor de plante şi alta grădinilor tematice.
Oricine tranzitează zona, este bine-venit într-un popas de relaxare şi destindere.
Structura parcului cuprinde două mari zone: una destinată colecţiilor de plante şi alta grădinilor tematice.