(Last Updated On: June 14, 2018)

Simona Halep a fopst jignită de francezii de la Charlie Hebdo. Aceștia au publicat o caricatură ofensatoare cu mesajul: „O româncă câştigă Roland-Garros. Sportiva: „Fier vechi, fier vechi!“.

Dan Alexe: „O româncă câștigă Roland-Garros. Halep: — “Fier vechi, fier vechi ! ( Charlie Hebdo )”

(Foto) Simona Halep jignită de francezii de la Charlie Hebdo. Caricatură ofensatoare 1

Fostul ministru al Educației, Daniel P. Funeriu 1) spălații pe creier care m-au acuzat de naționalism când am spus francezilor mei “stop cu insultele la adresa românilor” să îmi explice mizeria asta.

2) Nemernicii ăia care guvernează cu sloganul “mândri că suntem români” de ce nu dau în judecată Charlie Hebdo? Ăia sunt mândri doar de burdihanul lor”.

Diana Luescher Ce nesimtiti astia de la Charlie Hebdo!… Nu este drept sa o compari pe Halep cu cocalarii care fura cupru in Franta!.. Se stie, insa, ca francezii sunt amabili doar cu francezii si americanii care cistiga, in rest…. que des cons!…

Aurora Plesa Caricatura este extrem de interesanta si poate fi analizata in mai multe sensuri.Totusi,cel mai plauzibil este faptul ca frantujii au fost atat de deranjati de faptul ca “La Roumanie” a castigat RG incat sunt dispusi sa-si arunce propriul trofeu in derizoriu.Simona Halep este o sportiva atat de valoroasa incat poate considera trofeul drept fier vechi.Oricum,trebuie privita cu amuzament si nu cu pasiuni negative.In fond,este vorba de frustrarea franceza in fata unei victorii est-europene.

(Foto) Simona Halep jignită de francezii de la Charlie Hebdo. Caricatură ofensatoare 2

Andrei Buse Dati in judecata de cine? Poate de Simona Halep. Dar in Franta asta se considera “libertate de exprimare” Din motive politico-economice statul român nu prea are cum să dea în judecată o entitate privată. Ar fi o prea mare bagare în seama a fițuicii, i-ar face o acreditare…

Daniel P. Funeriu Nu are a face: sustin cu toata forta dreptul oricui la cuvant. In limitele legii. De aceea am spus sa fie dati in judecata.î

Vali Pop De ce crezi ca afecteaza imaginea muncii si performantele Simonei Halep? E un ziar de satira 100% si trebuie luat ca atare. Cate povestiri, glume si bancuri pe seama francezilor au facut cei de la ‘Sharli’ ? Si cu tot ce le apare in cale ca si subiect. De ce sa o luam personal?

Chiar totul trebuie sa fie in solemn absolut fara sa ne detasam putin? Cei care urla cu nationalismul pro-si-contra, e problema lor. Cu judecata fata de CharlieHebdo, au mai incercat si altii, fara succes. PS: caricatura e draguta, si daca privim dincolo de unica superba performanta a UNUI SINGUR roman, are ceva de spus. Parerea mea (Foto) Simona Halep jignită de francezii de la Charlie Hebdo. Caricatură ofensatoare 3

Laurentiu Ciobanu Dar noi, romanii, facem ceva ca sa nu mai aparem drept albanezii UE-ului?

Cei din jur te judeca dupa cum te porti si cum arati, ori daca la tiganii din taberele din Franta le scrie “Romania” in buletin, asta e, ei sunt reprezentantii Romaniei. Nu intereseaza pe nimeni in vest cine a fost Eminescu si Hagi cat timp trebuie sa stea cu o mana pe telefon si cu cealalta pe portofel in prezenta romanilor.

Diana Deese Cand Marcela Topor a devenit Prima Doamna a Catalunyei, El Pais, El Periodico, etc au scris f frumos de ea. Nu vreau sa-mi imaginez coperta Charlie Hebdo intr-o situatie similara.
Ciprian Nicolae Umor de proasta calitate, pentru ca “Une Roumaine” este o persoana cu nume si prenume, nu o persoana generica de care sa faci misto. E penibila caricatura (aminteste de modul cum ziarele naziste ii caricaturizau pe evrei), iar textul e de 2 bani.
Inteleg sa te iei de romani la modul general, chiar generalizand lucruri care nu sunt definitorii, dar sa te iei de o persoana concreta, care se intampla sa fie de un imens bun simt, e deplorabil.