(Last Updated On: June 12, 2018)

După scandalul de ieri de la Arena Națională, Simona Halep a intrat în vacanță. Are două săptămâni libere. Numărul 1 mondial a spus că în fiecare zi va face ceva exerciții de streching, pentru ca mai apoi revenirea la antrenamente să se facă mai lejer, dar asta nu o împiedică să stea și la plajă.

Deocamdată, Simona se bronzează la clubul ”Stejarii” (n.r. – club sportiv aflat în zona de nord a Capitalei), după cum se poate observa din fotografia de mai jos, dar va petrece și câteva zile acasă la Constanța, potrivit Digi Sport.

(Foto) Simona Halep, în costum de baie.  Prima poză din vacanță după ce a câștigat titlul la Roland Garros 1

Într-un interviu acordat celor de la WTA, liderul mondial a vorbit despre momentele petrecute după câștigarea trofeului și cum s-a simțit când a reușit să-și împlinească visul.

“Când m-am trezit dimineață nu m-am simțit diferit. M-am simțit doar puțin ușurată că am reușit să câștig într-un final un trofeu de Grand Slam. N-am dormit prea mult noaptea trecută, dar am dormit cu trofeul lângă mine, ca un copil cu jucăria lui preferată. A fost o noapte specială” a povestit Halep într-un interviu pentru WTA.

Succesul de la Roland Garros n-a schimbat prea mult lucrurile pentru Simona Halep, însă liderul WTA recunoaște că încă se află în febra momentului. “Am avut foarte mulți oameni în jurul meu.

(Foto) Simona Halep, în costum de baie.  Prima poză din vacanță după ce a câștigat titlul la Roland Garros 2

Am dat o mică petrecere noaptea trecută, dar apoi am mers în camera mea și am putut să mă liniștesc un pic și să conștientizez ce s-a întâmplat. Darren mi-a spus că încă nu-mi dau seama ce am realizat, dar în zilele următoare voi face asta. Acum mă simt normal” a mai spus Halep.