(Foto) Simona Halep, în costum de baie. Prima poză din vacanță după ce a câștigat titlul la Roland Garros

(Last Updated On: June 12, 2018)

După scandalul de ieri de la Arena Națională, Simona Halep a intrat în vacanță. Are două săptămâni libere. Numărul 1 mondial a spus că în fiecare zi va face ceva exerciții de streching, pentru ca mai apoi revenirea la antrenamente să se facă mai lejer, dar asta nu o împiedică să stea și la plajă.

Deocamdată, Simona se bronzează la clubul ”Stejarii” (n.r. – club sportiv aflat în zona de nord a Capitalei), după cum se poate observa din fotografia de mai jos, dar va petrece și câteva zile acasă la Constanța, potrivit Digi Sport.

Într-un interviu acordat celor de la WTA, liderul mondial a vorbit despre momentele petrecute după câștigarea trofeului și cum s-a simțit când a reușit să-și împlinească visul.

“Când m-am trezit dimineață nu m-am simțit diferit. M-am simțit doar puțin ușurată că am reușit să câștig într-un final un trofeu de Grand Slam. N-am dormit prea mult noaptea trecută, dar am dormit cu trofeul lângă mine, ca un copil cu jucăria lui preferată. A fost o noapte specială” a povestit Halep într-un interviu pentru WTA.

Succesul de la Roland Garros n-a schimbat prea mult lucrurile pentru Simona Halep, însă liderul WTA recunoaște că încă se află în febra momentului. “Am avut foarte mulți oameni în jurul meu.

Am dat o mică petrecere noaptea trecută, dar apoi am mers în camera mea și am putut să mă liniștesc un pic și să conștientizez ce s-a întâmplat. Darren mi-a spus că încă nu-mi dau seama ce am realizat, dar în zilele următoare voi face asta. Acum mă simt normal” a mai spus Halep.