(Last Updated On: June 13, 2018)

Simona Halep a avut prima apariție publică după huiduielile de pe Arena Națională la adresa primarului Gabriela Firea. Ea a fost  prezentă la un eveniment caritabil organizat de “Salvați Copiii”.

Liderul mondial în tenis, Simona Halep, a continuat să fie alături de campania de ajutorare a copiilor născuţi prematur și în postura de campioană. Ea s-a alăturat acestei cauze în 2015, reușind, până în prezent, să doteze 50 de maternități din țară cu echipamente de specialitate pentru îngrijirea nou-născuților prematur, în valoare de 600.000 de euro.

(Foto) Prima apariție publică a Simonei Halep după evenimentele de la Arena Națională. Ce a declarat tenismena 1

După revenirea în țară, Simona a petrecut o zi la piscină, iar astăzi a fost prezentă la un eveniment caritabil pentru a demara o noua campanie semnată Dorna și Salvați Copiii, “Job de o Secundă”.

“Părinții mei au fost alături de mine din prima clipă și este cel mai puternic stâlp care m-a ajutat să ajung aici unde sunt astăzi. Părinții sunt foarte importanți, dar și prietenii, antrenorii, echipa mea. Toți oamenii m-au sprijinit, m-au susținut, când intri pe teren te simți rău, dar ei vin cu o vorba bună, îmi dau putere să intru pe teren și să încerc să dau tot ce am mai bun din mine.

Părinții m-au susținut și financiar că să ajung aici și nu m-au certat niciodată. Am avut înțelegere din partea lor, încrederea că se poate să îndeplinesc visul într-o zi. Emoția, dragostea pentru care mi-au dăruit-o zi de zi. Numai așa am ajuns la cel mai nivel din tenis”, a declarat Simona Halep, potrivit Libertatea.

Extrem de bucuroși și onorați suntem să o avem pe Simona Halep alături de noi în lupta pentru dreptul la viață al copiilor născuți prematur. Cu sprijinul ei, împreună cu Dorna derulăm campania #Jobdeosecunda pentru dotarea maternităților cu echipamente medicale.
(Foto) Prima apariție publică a Simonei Halep după evenimentele de la Arena Națională. Ce a declarat tenismena 4
Viața unui copil născut prematur depinde uneori de o singură secundă. Intră si tu pe www.dorna.ro și ia-ți un job de o secundă prin care poți da șansă la viață copiilor născuți înainte de termen.