(Last Updated On: January 3, 2019)

Laura D., masterandă în Nutriție, a făcut o vizită la una dintre cele mai cunoscute fabrici de mezeluri din țară.

Contrar așteptărilor, tânăra s-a declarat mulțumită de ceea ce a văzut în culise. Condițiile de fabricare a produselor respectă normele de igienă.

(Foto) O studentă a vizitat o fabrică de mezeluri din România. „Am putut întreba orice, am putut intra oriunde, am putut fotografia orice ...” 1 (Foto) O studentă a vizitat o fabrică de mezeluri din România. „Am putut întreba orice, am putut intra oriunde, am putut fotografia orice ...” 2

Laura Davidescu:  „Profit de jobul de jurnalist pentru a afla inside info de nutriție și siguranță alimentară, adică ce studiez la master.

Am vizitat fabrica Cris-Tim de la Filipeștii de Pădure și am rămas extrem de plăcut surprinsă.

După eliminarea amidonului, glutamatului și soiei din rețete, de-acum Cris-Tim comunică pe ambalaje conținutul exact de carne din fiecare produs. Am putut întreba orice, am putut intra oriunde, am putut fotografia orice”.

 

(Foto) O studentă a vizitat o fabrică de mezeluri din România. „Am putut întreba orice, am putut intra oriunde, am putut fotografia orice ...” 3 (Foto) O studentă a vizitat o fabrică de mezeluri din România. „Am putut întreba orice, am putut intra oriunde, am putut fotografia orice ...” 4 (Foto) O studentă a vizitat o fabrică de mezeluri din România. „Am putut întreba orice, am putut intra oriunde, am putut fotografia orice ...” 5 (Foto) O studentă a vizitat o fabrică de mezeluri din România. „Am putut întreba orice, am putut intra oriunde, am putut fotografia orice ...” 6

În imagini, românca a surprins o parte din aparatura de producție, carnea utilizată la rețete, condimentele și așchiile de fag, necesare pentru afumarea cârnaților.