(Last Updated On: June 12, 2018)

Elena Băsescu a năascut zilele trecute al treilea copil, o fetiță, Anastasia.

Grijuliu, proaspătul tătic şi-a externat în urmă cu cinci zile fetele şi de atunci se ocupă ca nimic să nu le lipsească. Mai greu îi este să se despartă de micuţa Anastasia, care l-a fermecat.

(Foto) Imagini emoţionante cu iubitul Elenei Băsescu şi fetiţa lor! 1

Nopțile sunt din nou albe pentru Elena Băsescu, care în urmă cu o săptămână şi-a văzut visul cu ochii, acela de a avea cel puţin trei copii, aşa cum chiar ea mărturisea, nu demult. Fiica cea mică a lui Traian Băsescu a născut luni (4 iunie) o fetiţă perfect sănătoasă, Anastasia, care o fetiţă care a cântărit 3,7 kilograme la naştere şi amăsurat 53 de centimetri, potrivit click.ro.

Acum deja micuţa se acomodează cu noua ei casă, loc în care a ajuns de câteva zile. Elena Năsescu s-a externat joi (7 iunie) din maternitate, fiind condusă la locuinţa ei de proaspătul tătic, Catălin Gheorghe.

(Foto) Imagini emoţionante cu iubitul Elenei Băsescu şi fetiţa lor! 2

Deşi nu prea ştie el ce înseamnă nevoile unui bebeluş, iubitul tinerel al Elenei pare dornic să se pună la punct, iar imaginile publicate de Elena Băsescu ne înfăţişează un tătic responsabil, nedezlipit de fetiţa lui pe care o ţine cu mare grijă în braţe, exact ca la carte.

(Foto) Imagini emoţionante cu iubitul Elenei Băsescu şi fetiţa lor! 3

Elena şi Cătălin formează un cuplu de aproximativ un an, dar nu sunt căsătoriţi. Eba mai are doi copii, Sofia (5 ani) şi Traian (3 ani), din căsătoria cu Bogdan Ionescu, de care a divorţat în septembrie 2016, după patru ani de căsnicie.