(Last Updated On: June 13, 2018)

Gabriela Firea explicat pentru Pro Tv de ce pagina sa de Facebook este mai mereu închisă. Ea dă vina pe comentariile foarte multe postate într-un scurt timp. Ciudat este că după ce pagina redevine vizibilă apar doar comentariile pozitive, 50-100. Să se blocheze pagina de Facebook de la 50-100 de comentarii pozitive?

Gabriela Firea, pentru Stirileprotv , preluată de stiripesurse.ro.: ”Primăria Municipiului Bucureşti a răspuns prompt propunerii Federaţiei Romane de Tenis de a organiza un eveniment prin care marea campioana Simona Halep să prezinte publicului trofeul câştigat la Roland Garros. Ceremonia s-a desfăşurat la Arenă Naţională, cea mai potrivită locaţie unde se poate organiza un eveniment de înaltă ţinută, aşa cum merită o campioană de talia Simonei Halep.

EXPLICAȚII Gabriela Firea despre huiduielile de la evenimentul Simonei Halep și depre pagina de Facebook închisă 1

Dacă Primăria Capitalei şi Primarul General nu s-ar fi implicat în organizarea unui astfel de eveniment, aşa cum fac toate administraţiile oraşelor europene atunci când sportivii din ţările lor obţin performante remarcabile, cu siguranţă am fi fost acuzaţi de lipsa de respect faţă de o sportivă care a scris istorie în sportul românesc.

Facem precizarea că nu toţi cei 20.000 de oameni prezenţi la Arenă Naţională au întâmpinat apariţia Primarului General alături de Simona Halep pe stadion cu huiduieli, ci doar grupările organizate care aveau afişate la vedere bannere cu însemnele #rezist şi care au venit la stadion cu scopul precis de a compromite evenimentul, o dovadă clară în acest sens fiind mobilizarea pe care aceştia au făcut-o pe reţelele de socializare.

Este regretabil faptul că, din dorinţa de a afecta cu orice preţ imaginea Primarului General, mai multe persoane au transformat o ceremonie prin care romanii îşi omagiau campionii, într-o manisfestare cu tentă politică.

În ceea ce priveşte contul de facebook al Primarului General, precizăm că acesta nu a fost închis, ci s-a blocat ca urmare a avalanşei de mesaje primite.”