(Last Updated On: June 23, 2018)

Pensionarii din România au fost surprinși ieri când lau auzit pe Liviu Dragnea că-și cere scuze românilor din pușcării și nu celor care trăiesc săraci, cu pensii mizere, fără bani de medicamente sau mâncare. Surprinși au fost și părinții care mai au un pic și înnebunesc că ai lor copii au dormit și azi-noapte flămânzi. Liviu Dragnea a lăsat să se înțeleagă că va da o Ordonanță de Urgență prin care mii de pușcăriași, închiși pentru abuz în serviciu, să fie scoși din închisori. Dar o ordonanță pentru românii cinstiți?

Ramona Brad: „225.000 de copii romani merg la culcare flamanzi. 250.000 de copii nu au parinti care sa le spuna noapte buna pentru ca sunt plecati prin pribegie sa castige o paine neagra si amara. 300.000 de copii romani nu merg la scoala. 1/4 din copiii Romaniei traiesc la limita saraciei.

Liviu Dragnea „Distrus” Pe Facebook după ce și-a cerut scuze pușcăriașilor din România. Ramona Brad: „225.000 de copii romani merg la culcare flamanzi. 250.000 de copii nu au parinti care sa le spuna noapte buna pentru ca sunt plecati prin pribegie sa castige o paine neagra si amara. 300.000 de copii romani nu merg la ...” 1

Tinerii mor in spitale infecte. Tavanele scolilor cad pe elevi. Circulam pe cele mai infecte drumuri din Europa. Si, in conditiile astea, seful partidului de guvernare din tara asta cere SCUZE celor 74 de puscariasi condamnati pentru abuz in serviciu????? DUMNEZEULE MARE! Treziti-va, oameni buni!

Cezar Oană: “Le cer iertare românilor, din pușcărie.” (o virgulă, la vremea ei…)

Oana Despa: Don Livache ne-a anunțat aseară ca sunt mii de pușcăriași nevinovați condamnați pe un articol de lege abuziv. In dimineața asta, avem comunicat oficial de la Sindicatele din Penitenciare zic ca sunt 73 de condamnați pentru abuz in seviciu. Niciunul nu și-a achitat prejudiciul. Curat murdar, coane Livache.

Monser, dacă nu mai apuca judecătorii sa o facă, te va judeca istoria. Iar la istorie nu se prescrie și nu se reabilitează nimic.

Alin Baciu: Dragnea isi cere scuze puscariasilor.
Nu ar fi mai bine sa-si ceara scuze tinerilor care sunt nevoiti sa plece din tara, din cauza lipsei de perspectiva?

Nu ar fi mai bine sa-si ceara scuze de la romanii care au inceput o afacere si au dat faliment?
Nu ar fi mai bine sa-si ceara scuze de la romanii care si-au pierdut copii si alte rude prin spitale, din cauza dezastrului din sanatate?

Nu ar fi mai bine sa-si ceara scuze de la romanii care si-au pierdut rude si prieteni in accidente rutiere, din cauza infrastructurii si a celor ZERO KM de autostrada inceputi de PSD in 6 ani de guvernare?
Nu ar fi mai bine sa-si ceara scuze de la tinerii care fac scoala adevarata si se simt dezavantajati in fata celor care au ca singura calitate apartenenta la PSD cand e vorba de angajare?

Gabriel Diaconu: Atâtea greșeli, domnule Dragnea, atâtea greșeli…Sunteți deja în ziua de ieri. Am să vă explic, în trei pași ușori:

1. Sunteți slab. Un om puternic n-are nevoie de validare externă, de bodyguarzi, de aplauzele sicofanților, n-are nevoie de medalii gen ”garantul politic al programului de guvernare”, de congrese cu autocarul, de steaguri, propagandă, ”vreți să mai fiu președintele vostru” etc. E ca nevasta nesigură de căsnicie care-și tot întreabă bărbatul dacă o iubește și el zice ”da”. Și știm c-o înșeală. Frica vă trădează. Azi vă pupă. Mâine vă mănâncă de viu.

2. Sunteți urât. Până acum erați doar o întruchipare a României relativ pitorească unde călătorim în scop recreațional. Mai o roșie, un cartof, niște pepeni de la marginea drumului. România abundă în mustăcioși. Prezumția e că eram doar furați la cântar. Dar aveați un loc. Românii nu v-au iubit niciodată. Dar acum vă urăsc. Și nouă ne place să urâm. Urâm pasional, visceral, urâm cu sete. Urâm cu flegmă, cu spută, cu aer în plămâni. Și-acum sunteți așteptat la cotitură. Ce statul paralel? Stați să vedeți cum e statul capră.

3. Sunteți pe toate gardurile, rămas fără opțiuni. Hai să vedem, care e fantezia? Fantezia e că băgați tractorul în gard, modificați legile, vă curățați cazierul, mai pompați niște bani prin lazaretele de județ, mai un leuț la salariu și la pensie și gata, țup, mâine sunteți președinte? Oglindă, oglinjoară, cine e cel mai fără de bască din țară? Problema, domnule Dragnea, e că n-aveți bască.

Aici e problema pe care o aveți, domnule Dragnea.

N-aveți bască. Atâtea greșeli..