(Last Updated On: June 16, 2018)

Locuitorii din Muntenia și Oltenia, care votează la greu PSD, au explicația de ce trăiesc în sărăcie. PSD nu construiește autostrăzi pentru că multinaționalele ar pleca și nu le-ar mai da salariile ăstea mici.

Ministrul Transporturilor, Lucian Șova: „Este o retea de autostrazi minunata in Occident. De ce au venit multinationalele aici? Au venit ca sunt salarii mici. Cand o sa avem autostrazi, o sa avem salarii mari. Si tot vor pleca. Catre alte zone fara autostrazi, dar cu salarii mici”.

De asta Moldova și Oltenia stau în sărăcie. Cei din Ardeal s-au prins de mult de șmecheria multinaționale + autostrăzi aduce prosperitate 1

Cei din Ardeal s-au prins de mult de șmecheria multinaționale + autostrăzi aduce prosperitate. Priviți Brașovul, Clujul, Sibiul, Oradea, câte companii nemțești și franțuzești sunt acolo. Iar Ardealul, până la urmă, se va conecta cu autostrăzi spre Europa. Nu e vina celor din Ardeal că ei construiesc, e vina celor din Moldova și Oltenia că stau în sărăcie votând astfel de conducători

Adriana Dutulescu: „Deci planul PSD de a nu face autostrăzi de teama ca pleaca multinationalele, conform declarației reale si înregistrate audio a domnului ministru Sova, cred ca ascunde de fapt altceva. Le e teama ca vine Soros.

Dacă vine cu avionul, e aranjată treaba la Otopeni, pista este pregătită, se fac Boeing-urile praf in gropi. Dar dacă vine cu masina? Dacă am avea autostrăzi, cu masina lui bengoasa în 3 ore ar fi la București.
Si daca vine, ce ne facem?

Lili Crăciun: Da’ are dreptate, băi, omu’ cu autostrăzile. De exemplu: fraierii de unguri fac autostradă pînă la Borș. Drept urmare multinaționalele or să să vină de hăt – departe. Și dînd de autostradă or tot mere, lăsînd și Ungaria în urmă. Cred că și-ale lor or fugi. Pînă cînd….hop, le-or ieși în drum Oradea. Acu’, mai departe nu cred că vor avea curajul, pîn la Firea și-n Teleorman îi cale lungă. Însă la Oradea sigur s-or opri, că-i colea de autostradă da’ îi totuși în loc cu verdeață – fără autostradă. Așa că pentru noi, bihorenii, o fi de bine.

Liviu Avram Mă tem că panseul filosofic al ministrului Trasporturilor, Lucian Șova, privind legătura dintre autostrăzi, multinaționale și salariile românilor nu e doar o prostie, ci însăși Doctrina PSD: prosperitate prin înapoiere. Prosperitatea noastră prin înapoierea voastră.

Cum, de altminteri, bine îi zicea Simonei Halep și doamna Firea: ”Ne bucurăm că ai venit în țara noastră!”.