Dacian Cioloș: „Ajunge! La ceea ce se întâmplă acum nu văd decât o soluție în trei pași: Demisia Guvernului Dăncilă! Referendum pentru Justiție! Alegeri anticipate!”

Dacian Cioloș este primul politician care explică cum se poate rezolva actuala criză politică generată de un premier extremd e slab, un Parlament care se ocupă doar de favorizarea infractorilor și un CCR care decide doar în favoarea infractorilor.

Dacian Cioloş:  „Oamenii ies în stradă pentru că aceia care ar trebui să-i păzească îi fură, aceia care ar trebui să guverneze îi mint, aceia care ar trebui să-i conducă îi abuzează. Puterea in Stat este un instrument pentru a-i proteja pe oameni, nu pentru a-i domina.

Dacian Cioloș: „Ajunge! La ceea ce se întâmplă acum nu văd decât o soluție în trei pași: Demisia Guvernului Dăncilă! Referendum pentru Justiție! Alegeri anticipate!” 1

În Parlament nu mai există dezbateri. Cine e de vină atunci că dialogul democratic se mută în stradă ? A cui e vina că parlamentul a fost “privatizat” de un grup care-l folosește împotriva societății?

Atunci când domnul Dragnea, un lider politic cu interese personale de apărat în justiție, se folosește de instituții ale statului – de Jandarmerie, de Parlament, de Guvern, deturnându-le scopul, noi toți suntem în pericol.

Cand se ajunge în astfel de situații, e clar că avem nevoie de o reformă profundă a statului și a institutiilor sale, la fel de mult cum avem nevoie de o reformă în politică.

Ajunge!
La ceea ce se întâmplă acum nu văd decât o soluție în trei pași:
Demisia Guvernului Dăncilă! Referendum pentru Justiție! Alegeri anticipate!”