(Last Updated On: June 19, 2018)

PSD a confirmat prin votul de luni noapte decizia extraordinară a milioane de români de a fugi din țara condusă de corupți. Mare noroc pe românii care și-au făcut un rost în alte țări și își văd de treburile lor. De ce să te lupți contra a milioane de români care susțin politicieni corupți?

Pe Facebook, Claudia Gutulescu a scris: „Datorită pesede, mulți români au astăzi norocul de a trăi într-o țară civilizată, cu multe autostrăzi, cu orașe cosmopolite cu zgârie nori si metrouri, unde sunt respectați și iși duc viața de zi cu zi într-un mod liniștit și pozitiv.

Claudia Gutulescu: „Datorită pesede, mulți români au astăzi norocul de a trăi într-o țară civilizată, cu multe autostrăzi, cu orașe cosmopolite cu zgârie nori si metrouri, unde sunt respectați și iși duc viața de zi cu zi într-un mod liniștit și pozitiv.  Restul, au rămas in România ...” 1

Restul, au rămas in România”.

Dacian Cioloş: Un exemplu al nocivității votului de ieri privind modificarea Codului de Procedură Penală. O să venim și cu alte exemple, pentru că înainte de orice este important ca lumea să conștientizeze faptul că aici nu e vorba de niciun “stat paralel” de “desființat” ci de cinism de cea mai joasă speță din partea unor oameni care au fost votați să susțină demnitatea oamenilor, nu să o calce în picioare.

Claudia Gutulescu: „Datorită pesede, mulți români au astăzi norocul de a trăi într-o țară civilizată, cu multe autostrăzi, cu orașe cosmopolite cu zgârie nori si metrouri, unde sunt respectați și iși duc viața de zi cu zi într-un mod liniștit și pozitiv.  Restul, au rămas in România ...” 2
Îi avertizez pe cei care ne-au abuzat azi bunul simț să NU se gândească să folosească în zilele următoare ordonanța de urgență sau să treacă la suspendarea Președintelui pentru a grăbi furtul normalității! Pentru ei ar fi o greșeală fatală”.

Klaus Iohannis: „Acum viteza ca viteza. Am mai avut situații când s-a votat noaptea, nu vreau să repet ce s-a spus atunci despre viteză. Rezultatul mă întristează. Vedem cu tot mai multă claritate că PSD nu doar încearcă să amputeze puterile președintelui, ci și puterile justiției, ceea ce este foarte, foarte grav.

Vedem, totuși, ceva nemaiîntâlnit. PSD votează legi pentru șeful lor, votează legi cu dedicație pentru Dragnea, ceea ce este pur și simplu inadmisibil”