(Last Updated On: June 12, 2018)

Gabriela Firea, pentru că este un politician mărunt, nu a „simțit” că nu are ce căuta pe Arena Națională după ce a refuzat ca Simoa Halep să sărbătorească în Piața Victoriei. Huiduielile de ieri îl ajută pe Liviu Dragnea în bătălia internă din partid. Astfel, liderul PSD îi va reproșa  slaba susținere populară dacă aceasta va dori să candideze la prezidențiale.

Brindusa Miron De ce tace Dragnea și nu-i ia apărare lui Firea? Au trecut 14 oare de la huiduieli.
Tăcerea lui a provocat nedumerire printre susținători și membri PSD. Și o mare supărare și o mare spaimă pentru gruparea Firea.

Brindusa Miron De ce tace Dragnea și nu-i ia apărare lui Firea? Au trecut 14 oare de la huiduieli. Tăcerea lui a provocat nedumerire printre susținători și membri PSD. Și o mare supărare și o mare spaimă pentru ...” 1

Dragnea tace pentru că este PRINCIPALUL beneficiar al degradării imaginii lui Firea, văzută de mulți din media, administrație și PSD drept o alternativă la el pentru că are în pixul ei miliarde de euro în acești 4 ani de mandat…

Tiberiu Popescu“…Luni seara, pe Arena Națională, doamna Firea a mers însă cam departe. A întins cam mult coarda, lucru care ne arată că doamna a cam pierdut simțul realității.

Instinctul politic ar fi trebui să-i recomande ceva mai multă discreție, un pas în urma Simonei, nu unul înaintea ei. Când ești condusă însă de o ambiție nemăsurată, e mai greu să te înfrânezi. În virtutea inerției, inconștientul campioanei din Voluntari a ratat frâna, doamna imaginându-și că lumea a venit pentru ea.

Competițională cum o știm, a încercat să se bage în poză, să urce prima pe scenă, să sară prima în microfon, să culeagă uralele mulțimii. Ce mai, o fi jucat Simona Halep finala, dar Gabriela Firea a câștigat Roland Garrosul!

Atunci s-a întâmplat un moment eliberator: 15.000 de oameni au început să huiduie, semn că oamenii neaduși cu japca, veniți acolo să se bucure de un sportiv care și-a câștigat trofeul cu modestie, muncă și sânge mai știu să discearnă albul de negru…”

Vlad Epurescu: Dupa ce a fost huiduita aseara, Gabriela Firea a decis sa le faca un iad viata bucurestenilor: autobuzele, tramvaiele si troleibuzele nu vor mai circula la timp, firmele de salubrizare nu isi vor mai face treaba, traficul va fi aglomerat, banii pentru spitale vor fi directionati catre organizarea de spectacole inutile, plafonul maxim de particule poluante va fi depasit iar angajatii primariei nu vor mai raspunde la niciun fel de solicitare privind accesul la informatii publice.

Alina-Diana Pavel: Io am mâncat cândva halva. Și era bună, și am mâncat multă și la un moment dat asa mi s-a aplecat ca a durat pentru toată viata.
Asa și cu firea, care crede ea ca e buna. Și ca oamenii decenți o plac.
Asa ni s-au strepezit dinții de ea, ca indiferent ce face nu ne mai place