(Last Updated On: June 23, 2018)

Într-o țară în care infractorii beneficiază de legi speciale, mai merită să locuiști? Nu sunt norocoși cei care au plecat deja și și-au făcut un rost prin țări civilizate unde infractorii sunt trimiși la închisoare și nu sunt puși să conducă țara?

Alex Costache: „Dacă dau OUG pe codul penal, baga prag ca sa scape Dragnea, nu are cine sa ii oprească. Intra automat in vigoare. Eu nu o sa mai stau aici sa protestez alături de sutele de mii. Vând tot și plec din țara.
LE: nu plec, fug din țara! Alex Costache: „Dacă dau OUG pe codul penal, baga prag ca sa scape Dragnea, nu are cine sa ii oprească. Intra automat in vigoare. Eu nu o sa mai stau aici sa protestez alături de sutele de mii. Vând tot și plec din țara....” 1
Alex Costache: „Dacă dau OUG pe codul penal, baga prag ca sa scape Dragnea, nu are cine sa ii oprească. Intra automat in vigoare. Eu nu o sa mai stau aici sa protestez alături de sutele de mii. Vând tot și plec din țara....” 2

Luminita Aldea:  Dacă…Dacă aș fi politician român și ar trebui să-mi cer iertare, aș face-o pentru:
-Îmi cer iertare de la românii ce și-au lăsat țara și au plecat în lume pentru o bucată de pâine, după ce am luat ani la rând decizii proaste ce au dus la distrugerea economică a țării…
-Îmi cer iertare de la copiii rămași ai nimănui și pentru care părinții sunt cineva de departe ce doar trimite bani…


-Îmi cer iertare de la bătrânii ce mor pe la ușile spitalelor sau pe străzi…
-Îmi cer iertare de la cei care mor din lipsă de medicamente.

..
-Îmi cer iertare de la copiii ce se sinucid de dor de părinți…
-Îmi cer iertare de la bătrânii rămași ai nimănui, căci copiii lor au plecat să aibă grijă de bătrânii altor nații…
-Îmi cer iertare de la tine, POPORUL MEU, că nu am luat cele mai bune decizii pentru bunăstarea și dăinuirea ta, deși am jurat cu mâna pe Biblie că voi face asta și am spus în finalul jurământului: Așa să îmi ajute Dumnezeu! și mi-e frică să nu mă ”ajute” Dumnezeu exact după cum am făcut..


-Îmi cer iertare că nu ți-am fost bun slujitor, Țară, și că am uitat de tine imediat ce m-am așezat în scaunul ”domniei” și singura mea grijă a fost de gașca mea și de mine!
-Îți cer iertare, Țara mea, că nu știu să-ți sărbătoresc demn și prin fapte cei 100 de ani!
Dar noroc că nu sunt politician, ci scriitoare și în această calitate am o singură iertare să-mi cer:


-Iartă-mă, poporul meu, dacă nu te-am slujit bine și cu credință scriind! Inima mea mi-a poruncit mereu să o fac, dar mâna și creierul meu nu știu, dacă au fost la înălțimea poruncii inimii. Iartă-mă, poporul meu, dacă…

Hilde Brandl: 45 de români au murit din cauza rujeolei, o boală eradicată în UE de jumătate de secol. Nimeni nu și-a cerut iertare.
64 de persoane au murit la Colectiv. Nimeni nu și-a cerut iertare.
Mii de bolnavi de cancer nu au astăzi în România medicamentele necesare. Nimeni nu își cere iertare.

Dragnea și-a cerut însă astăzi iertare. De la pușcăriași.
Ce poți să mai zici?

Olivia Pamfil Nu știu, vă simțiți în siguranță cu noile legi? Io personal mă bucur de ele cumva. Nu de alta, dar singura șansă ca poporul ăsta de ovine să se trezească e un val de furturi, tâlhării și violuri care nu pot fi pedepsite. Că până nu ți se întâmplă ție ți-e prea lene să te duci peste tâlharii cocoțați în parlament.

Mircea Marian: Ultimul bilanț al Centrului Național de Supraveghe a Bolilor Transmisibile arată că sunt 57 de morți, majoritatea copii, de pe urma rujeolei.
Nu știu, și-a cerut Dragnea scuze de la vreun părinte al cărui copil, prea mic ca să fie vaccinat, a murit după ce a luat boala într-un spital de stat? (cazul de acum două săptămâni, la Constanța).

Și-a cerut Dragnea scuze de la vreun părinte al cărui copil a murit fiindcă guvernul PSD a fost incapabil să aducă în țară vaccinul ROR? (Giurgiu și Ilfov, stoc zero la 31 mai, Doljul, unde epidemia face ravagii, 24 de doze, date INSP).


Și-a cerut Dragnea scuze pentru faptul că oamenii din partidul lui, după ce că ne fură, mai și blochează de opt luni legea vaccinării și duc o campanie anti-vaccin infinit mai periculoasă și mai eficientă decât Olivia Steer?


Nu trebuie să uităm și nici să-i iertăm pe vreunul din complicii la această nenorocire”.