(Last Updated On: June 19, 2018)

Este posibilă înțelegerea între românii cinstiți și românii care susțin politicienii corupți? Se poate face o punte peste falia uriașă care desparte aceste două Românii?

Adriana Moca: „Mai aveți bunici la țară? Merg copiii în vacanță pe acolo? Îi duceți probabil cu mașina …. Poate vă opriți și dați binețe vecinilor. Ai mei așa făceau…. Poate le spuneți cum se văd lucrurile în profunzime și cu modificările Codului Penal și cu celelalte minciuni.

Adriana Moca: „Mai aveți bunici la țară? Merg copiii în vacanță pe acolo? Îi duceți probabil cu mașina .... Poate vă opriți și dați binețe vecinilor. Ai mei așa făceau.... Poate le spuneți cum se văd lucrurile în profunzime și cu modificările Codului Penal și cu celelalte minciuni ...  O mică discuție, ca-ntre vecini face, uneori, mai mult decât o ...” 1

Poate știu deja. În Obor, unde-mi fac piața, cei de la care cumpăr văd foarte bine realitatea. O mică discuție, ca-ntre vecini face, uneori, mai mult decât o campanie electorală deșănțată. Dacă lucrați într-o corporație sau oriunde în mediul privat, demontați aberațiile cu autostrăzile.

La o bere rece sau o limonadă, puneți țara la cale. Dar pe calea aia bună, pe care o putem construi, pas cu pas împreună.

Dacă sunteți free lanceri, PFA, povestiți peripețiile declarației unice. Împrieteniți-vă pe FB. Fără glumă, ar ajuta să ne lărgim cercul de oameni normali la cap.

Ah, da și ziceți-le neapărat că foarte curând vor trebui să plătească pentru prostiile antenelor. Și mai adăugați că pentru spălarea pe creier, oamenii de acolo sunt plătiți lunar cât nu câștigă într-o decadă un sat întreg….

eu fac asta deseori. Și să știți că foarte mulți se bucură când aud o ”cocoană” vorbind omenește cu ei, despre ceva ce, de fapt, ne doare pe toți.

Poate că unii mă consideră nebună, haștagistă Adriana Moca: „Mai aveți bunici la țară? Merg copiii în vacanță pe acolo? Îi duceți probabil cu mașina .... Poate vă opriți și dați binețe vecinilor. Ai mei așa făceau.... Poate le spuneți cum se văd lucrurile în profunzime și cu modificările Codului Penal și cu celelalte minciuni ...  O mică discuție, ca-ntre vecini face, uneori, mai mult decât o ...” 2 sau soroșistă. Dar, măcar, am sentimentul că – înafara proiectelor prin care sper să contribui cu ceva la îmbunătățirea societății – mai fac ceva util, micșorez așa zisa distanță dintre ”noi” și ”ei”. Bun, și acum mă duc să-mi torn un cvas Adriana Moca: „Mai aveți bunici la țară? Merg copiii în vacanță pe acolo? Îi duceți probabil cu mașina .... Poate vă opriți și dați binețe vecinilor. Ai mei așa făceau.... Poate le spuneți cum se văd lucrurile în profunzime și cu modificările Codului Penal și cu celelalte minciuni ...  O mică discuție, ca-ntre vecini face, uneori, mai mult decât o ...” 2!”