(Last Updated On: June 18, 2018)

Viața în România nu se poate schimba fără implicarea celor de afară. Cu experiența acumulată se pota lupta mult mai eficient cu politicienii noștri.

Adrian Muresan: „Tocmai mă sună un amic ce se va întoarce cu familia din Olanda în România. Doctor în fizică, experiență de peste 10 ani în industria alimentară, parcă sună cunoscut Adrian Muresan: „Tocmai mă sună un amic ce se va întoarce cu familia din Olanda în România. Doctor în fizică, experiență de peste 10 ani în industria alimentară, parcă sună cunoscut :).  I-am explicat că dacă nu ... 1.

Adrian Muresan: „Tocmai mă sună un amic ce se va întoarce cu familia din Olanda în România. Doctor în fizică, experiență de peste 10 ani în industria alimentară, parcă sună cunoscut :).  I-am explicat că dacă nu ... 2

I-am explicat că dacă nu investește măcar 2-4 ore pe săptămână făcând politică la el în comunitate, nu la Palatul Victoria sau Palatul Parlamentului, va veni vremea când o să zică că a venit degeaba Adrian Muresan: „Tocmai mă sună un amic ce se va întoarce cu familia din Olanda în România. Doctor în fizică, experiență de peste 10 ani în industria alimentară, parcă sună cunoscut :).  I-am explicat că dacă nu ... 3.

Cei ce cred că sunt pregătiți și capabili trebuie să strângă rândurile și să ia volanul din mâinile inconștienților. Trebuie să ducem mașina pe autostrăzi prin munți însoriți nu prin cotloane înnămolite”.

Dan Mașca: „Adaug la ceea ce a scris Adi o poveste de astazi. Ma suna un programator intors in comunitatea mureseana de citeva luni, dupa vreo 7 ani de Noua Zeelanda.

A zis ca revine sa faca si sa dreaga si dupa ceva vacanta ar dori sa reia jobul de programator, dar lucrind de acasa.

Din pacate planul lui ca va putea face ceva prin zona nu a dat rezultatele scontate, deoarece una spera ca va gasi acasa, iar alta este in realitate”.