(Last Updated On: June 12, 2018)

Un video a fost postat pe Facebook cu momentele de dinainte de fluierături. Gabriela Firea este acuzată că a monopolizat prezentarea Simonei Halep.

Camelia Tabacu : „Lamuritor filmul realizat de Buchetino în culisele Arenei Naționale, înainte de momentul veninului. Da, frate, despre “Primarul General al României” e totul. Ea era vedeta evenimentului.

(Video) Înainte de fluierături. Cum a fost tratată Simona Halep de Gabriela Firea în culisele Arenei Naționale. „Da, frate, despre “Primarul General al României” e totul. Ea era vedeta evenimentului.  Ea dirijează, ea organizează, ea vorbește cel mai tare, ea îi spune Simonei până și cum să ...” 1

Ea dirijează, ea organizează, ea vorbește cel mai tare, ea îi spune Simonei până și cum să pozeze cu copiii afaceriștilor de curte, băgati pe ușa din dos (…).

PS Sursa film: Buchetino. L-am descarcat de pe pg lor pentru ca am asa un feeling ca va fi sters curand de acolo.

LE: Exact cum banuiam – filmul a fost sters de pe pagina Buchetino! Pentru ca in afara de Simona, tot ce se intampla in camera aia frizeaza grotescul si dezvaluie un mod de actiune specific mafiei pesediste, care porneste de la pile si trafic de influenta (cum se vede si in video) si ajunge chiar la afaceri complexe pe bani de la bugetul de stat”.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!