Altă LOVITURĂ pentru Liviu Dragnea! Ioan Rus anunță: Grupul de la Cluj trece de partea lui Victor Ponta. „În PSD nimeni nu gândește cu un centimetru mai la stânga sau la dreapta, ori suntem toți spălați pe creier ori am fost injectați cu ceva. Asta nu poate duce la …”

Joi a fost condamnarea lui Liviu Dragnea, 3 ani de închisoare și jumătate. Un șoc pentru naivii din PSD care au crezut zvonul că și-a aranjat dosarul cu americanii. Vineri, Dragnea și femeile-ministru au declarat război total „Statului Paralel”. Milioane de români cred în existența acestei fantasme. Și a venit ziua de marți. Grupul de la Cluj, prin Ioan Rus, declară că-l susține pe Victor Ponta în războiul cu Dragnea. Liderul PSD este în cădere liberă și va pierde puterea.

Intervievat de Realitatea TV, Ioan Rus, fostul ministru de interne și unul din liderii grupului de la Cluj, a declarat că sprijină Pro România, partidul lui Victor Ponta, informează stiripesurse.ro.

Altă LOVITURĂ pentru Liviu Dragnea! Ioan Rus anunță: Grupul de la Cluj trece de partea lui Victor Ponta. „În PSD  nimeni nu gândește cu un centimetru mai la stânga sau la dreapta, ori suntem toți spălați pe creier ori am fost injectați cu ceva. Asta nu poate duce la ...” 1

„Nu e în regulă ce se întîmpla în PSD. Partidul se duce de rîpă. Voi pune umărul la noua formaţiune condusă de Victor Ponta. Nu am demisionat din PSD şi aştept să mă dea afara. Diagnosticul pentru starea de acum, dacă este să folosim un termen medical, este subfebrilitatea.

E o stare în care nu te simți bine, nu știi dacă e infecție, virus sau microb, nu știi exact ce este. O nație întreagă, cu PSD în frunte, suntem subfebrili cu toții. Întrebarea este cum ieșim din asta înainte să devenim febrili? Nu a mai fost niciodată așa ceva în PSD, această consensualitate, mai mult decât unanimitate, și asta mă înspăimântă de-a dreptul. (…)

Încep să cred tot mai solid că PSD s-a băgat pe o stradă cu sens unic, nu mai există ieșiri nici în dreapta, nici în stânga și o să dăm cu capul în gard. Consensualitatea, unanimitatea cu care se iau deciziile în CEx este absurdă, nimeni nu gândește cu un centimetru mai la stânga sau la dreapta, ori suntem toți spălați pe creier ori am fost injectați cu ceva. Asta nu poate duce la evoluție pozitivă a partidului, chiar dacă în fruntea lui s-ar afla un geniu.

Cum să spui la TV “Nu mi-e frică de Hellvig”? Asta are sens doar în două variante: fie aseară ți-a dat Hellvig un telefon și ți-a zis “Băi, dacă te prind pe o stradă întunecoasă te bat de te omor”, iar tu spui că nu ți-e frică de el, sau dai o explicație după virgulă și spui că lucrezi foarte bine cu el, că primești zilnic rapoarte de la el ca a treia persoană în stat și pe baza lor concluzionezi și decizi.

Altfel, Hellvig nu e o persoană fizică, ci e o instituție, cu cine vrei să vorbești tu ca al treilea om în stat, cu KGB, cu serviciile secrete maghiare, cu Mossadul?”, a spus Ioan Rus la Realitatea TV.