(Last Updated On: May 25, 2018)

Scandal mare în PSD. Deputații și senatorii care nu se vor mai regăsi pe viitoarele liste PSD au început să plece la partidul lui Victor Ponta. Astfel, scad șansele PSD de a mai avea majoritate parlamentară până la viitoarele alegeri, existând șanse mari ca guvernul condus de Viorica să pice la prima moțiune de cenzură.

Liviu Dragnea l-a numit ”șobolan” pe Victor Ponta, după ce fostul premier a luat încă doi parlamentari de la PSD și i-a dus în PRO România. Ponta nu rămâne dator și anunță că Dragnea va ajunge în pușcărie în clipa în care nu va mai fi președintele PSD.

Victor Ponta anunță când intră Liviu Dragnea în ÎNCHISOARE 1

”Știe că în momentul în care va ieși din sediul PSD, i se va deschide ușa închisorii. Folosește partidul, parlamentul, guvernul, în alte scopuri decât ar trebui să fie folosite.”, a spus Victor Ponta la Digi 24, preluat de stiripesurse.ro.

Replica pentru Ponta a venit de la Dumitru Buzatu, șeful PSD Vaslui, care a spus, joi seara, la Digi 24, că ”Ponta are capul confiscat de infantilism”.

”Infantilismul i-a confiscat capul lui Victor Ponta. El și-a dat adevărata valoare în 2015, când a plecat de capul lui din fruntea Guvernului.”, a spus Dumitru Buzatu.

Liderul social-democrat a vorbit și despre un fost ministru din echipa lui Mihai Tudose, Mircea Titus Dobre, care a demisionat din PSD și s-a înscris în noul partid condus de Victor Ponta, PRO România.

”Merge într-o mașină prea mare și îi apasă pe creier. Ei transferă insuccesul lor asupra PSD și asupra șefului PSD. Putea să mai aștepte puțin și, poate, vreodată, putea să ia cuvântul într-un organism am partidului și îl auzeam ce ne propune. Poate îl înlocuiam pe domnbul Dragnea cu domnul Titus Dobre. El e un mare ideolog al PSD.”, a zis, ironic, Buzatu.