(Last Updated On: May 25, 2018)

Un român din Italia a murit în condiții groaznice, lovit de tren, aproape de Torino. Românul încerca să ridice cu mâna o barieră ca să poată elibera un camion rămas între șine. L-a salvat pe şoferul din TIR, dar nu s-a putut salva pe el. Impactul a fost năucitor. Mecanicul trenului a murit şi el, iar 20 de călători au fost răniţi.

„Am simţit ca şi cum ar fi un cutremur. De vină e camionul cu transport special, cu şoferul care a traversat, în ciuda semnalelor şi când a venit trenul, bum! Şi eu sunt camionagiu, ştiu ce vorbesc”, a povestit unul dintre martori pentru Digi 24.

Un român din Italia a murit groaznic încercând să salveze viețile altora. „Am simţit ca şi cum ar fi un cutremur ...” 1 Un român din Italia a murit groaznic încercând să salveze viețile altora. „Am simţit ca şi cum ar fi un cutremur ...” 2

„Eu şi prietenul meu am auzit un zgomot, nu am ştiut iniţial ce s-a întâmplat, dar apoi am ieşit afară şi i-am ajutat pe cei de acolo”, a relatat un tânăr.

„A existat un impact în care a fost implicat un transport agabaritic, iar trenul a ajuns în starea în care vedeţi. I-am salvat pe cei implicaţi în accident, au fost aproximativ 20 de răniţi”, a declarat Marco Frezza, comandant al Brigăzii de pompieri din Torino.

Românul care a murit în accident se numea Ștefan Aurelian și avea 54 de ani. El locuia împreună cu familia într-un orăşel aflat la 100 de kilometri de locul tragediei.

Un român din Italia a murit groaznic încercând să salveze viețile altora. „Am simţit ca şi cum ar fi un cutremur ...” 3 Un român din Italia a murit groaznic încercând să salveze viețile altora. „Am simţit ca şi cum ar fi un cutremur ...” 4 Un român din Italia a murit groaznic încercând să salveze viețile altora. „Am simţit ca şi cum ar fi un cutremur ...” 5

Făcea parte din echipa care însoţea transportul agabaritic şi a făcut tot ce i-a stat în puteri să împiedice accidentul.